Sportaza παμε στοιχημα: πώς να κάνετε μια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα ενός αγώνα πυγμαχίας

Sportaza παμε στοιχημα: πώς να κάνετε μια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα ενός αγώνα πυγμαχίας

Η πυγμαχία έχει δύο κατηγορίες: την ερασιτεχνική και την επαγγελματική. Για παράδειγμα, με αναφορά στο https://sportaza.com/gr/ , στην ιστοσελίδα Sportaza παμε στοιχημα σε αυτές τις δύο ποικιλίες.

Οι διαφορές θα γίνουν αμέσως αντιληπτές. Δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί ερασιτεχνικοί αγώνες σε σύγκριση με τους επαγγελματικούς. Είναι πιο εύκολο να παρακολουθήσετε τις επιτυχίες των παγκοσμίου φήμης αθλητών που παίζουν επαγγελματικά, επειδή διοργανώνονται εκατοντάδες αγώνες. Ταυτόχρονα, οι αγώνες αυτοί είναι συχνά πιο θεαματικοί. Διαρκούν κατά μέσο όρο 10-12 γύρους, αλλά υπάρχει πιθανότητα πρόωρης λήξης, για παράδειγμα, λόγω νοκ άουτ ή αποκλεισμού.

 

Ποια είναι τα είδη των στοιχημάτων;

1.    Αποτέλεσμα. Ο απλούστερος τύπος στοιχήματος είναι η νίκη ενός από τους πυγμάχους ή η ισοπαλία. Θα πρέπει όμως να ληφθεί υπόψη ότι η ισοπαλία συμβαίνει πολύ σπάνια, γι' αυτό και πολλοί bookmakers δεν προσφέρουν καν αυτή την επιλογή.

2.    Σύνολο. Όταν κάνετε ένα τέτοιο στοίχημα, πρέπει να μαντέψετε πόσοι γύροι θα χρειαστούν για να κερδίσει ένας πυγμάχος με νοκ άουτ. Εάν ο αγώνας τελειώσει πρόωρα, το στοίχημα χάνεται.

3.    Νίκη. Πρέπει να μαντέψετε πώς θα τελειώσει ο αγώνας - με απόφαση, νοκ άουτ, τεχνικό νοκ άουτ ή αποκλεισμό. Αυτός ο τύπος στοιχήματος μπορεί να είναι πιο δύσκολος, αλλά και κερδοφόρος.

4.    Νίκη στον γύρο. Στοιχηματίστε στη νίκη ενός από τους αντιπάλους σε έναν συγκεκριμένο γύρο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα εύρος γύρων, για παράδειγμα 6-10.

5.    Ο γύρος στον οποίο θα λήξει ο αγώνας. Πρέπει να μαντέψετε σε ποιον γύρο θα τελειώσει ο αγώνας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Παρόμοια με τον προηγούμενο τύπο στοιχήματος, μπορείτε να επιλέξετε ένα εύρος γύρων.

6.    Πλήρης μάχη. Στοιχηματίζετε ότι ο αγώνας θα διαρκέσει και τους 12 γύρους. Μπορείτε να επιλέξετε τις επιλογές: "ναι" ή "όχι".

7.    Νοκ-ντάουν. Στοίχημα για το αν θα υπάρξει νοκ-ντάουν στον αγώνα. Το νοκ-ντάουν είναι μια θέση όπου ένας αντίπαλος που έχει πέσει κάτω από ένα χτύπημα είναι σε θέση να σηκωθεί για να συνεχίσει τον αγώνα. Μπορείτε να επιλέξετε τις επιλογές: "ναι" ή "όχι".

 

Πώς να κάνετε μια πρόβλεψη;

Οποιοσδήποτε έμπειρος παίκτης στοιχήματος θα σας πει: Sportaza παμε στοιχημα μόνο μετά από μια πλήρη ανάλυση. Παρά το γεγονός ότι σε έναν αγώνα πυγμαχίας συμμετέχουν μόνο δύο αθλητές, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη όχι λιγότερες παράμετροι από ό,τι κατά την πρόβλεψη του αποτελέσματος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, όταν αγωνίζονται δύο ομάδες. Πρώτον, πρέπει να μάθετε τους κανόνες της επαγγελματικής πάλης. Είναι κάπως διαφορετικοί από τους ερασιτεχνικούς. Δεύτερον, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς μια πλήρη ανάλυση. Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να λαμβάνετε υπόψη όχι μόνο τη φυσική μορφή των αθλητών, αλλά και μια σειρά άλλων παραγόντων.

 

Ανθρωπομετρικοί δείκτες και ηλικία

The weight and age of athletes have a serious impact on the course of the fight. A heavier boxer can deliver a more powerful blow, which increases the chances of a knockout. Young boxers, in turn, have better endurance and can go the entire distance of the fight. However, mature boxers can put more force into their punches.

 

Εμπειρία του πυγμάχου

Ένας έμπειρος πυγμάχος που έχει δώσει πολλούς αγώνες μπορεί να έχει πλεονέκτημα έναντι ενός νέου και άπειρου αντιπάλου. Η εμπειρία βοηθά τον πυγμάχο να περιηγηθεί καλύτερα στο ρινγκ και να προσαρμοστεί γρήγορα στις τακτικές του αντιπάλου.

 

Αριθμός νικών και ηττών

Αυτό το κριτήριο μπορεί να θεωρηθεί το πιο σημαντικό. Εάν ένας πυγμάχος έχει υψηλό ποσοστό νικών, αυτό υποδηλώνει το υψηλό επίπεδο προπόνησης και δεξιοτήτων του. Δεν πρέπει να ποντάρετε σε έναν πυγμάχο που χάνει συχνά, καθώς οι πιθανότητες νίκης του είναι χαμηλές.

 

Τοποθεσία μάχης

Οι διαιτητές μπορούν να δείξουν εμπιστοσύνη σε έναν πυγμάχο που αγωνίζεται στην πατρίδα του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένας τέτοιος μαχητής μπορεί να γίνει μεγάλο αστέρι και να αποφέρει μεγάλα κέρδη. Ωστόσο, όταν πρόκειται για διεθνείς αγώνες, ο παράγοντας αυτός δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.

 

Τραυματισμοί

Ένας πυγμάχος που έχει υποβληθεί πρόσφατα σε θεραπεία μπορεί να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να νιώθει πόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επομένως, εάν ένας αθλητής έχει μόλις θεραπεύσει έναν σοβαρό τραυματισμό, αξίζει να εξετάσετε αν αξίζει να στοιχηματίσετε στη νίκη του.

Το Sportaza παμε στοιχημα,καθοδηγείται από τις δηλώσεις των πυγμάχων; Όχι. Οι δηλώσεις των πυγμάχων πριν από τον αγώνα αποτελούν στοιχείο του σόου και αυτές οι λεκτικές παραστάσεις δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα.

Tags