Πώς να κερδίσετε στους κουλοχέρηδες του Amunra: Τα βασικά κριτήρια που πρέπει να γνωρίζετε

Πώς να κερδίσετε στους κουλοχέρηδες του Amunra: Τα βασικά κριτήρια που πρέπει να γνωρίζετε

Το ερώτημα πώς να παίξετε κουλοχέρηδες και να κερδίσετε τίθεται σε όλους τους παίκτες. Οι αρχάριοι ασχολούνται συνήθως με τα γρήγορα κέρδη από την κατηγορία "εδώ και τώρα".

Οι έμπειροι παίκτες που παίζουν στο Amunra μέσω του https://amunra.com/gr/ ενδιαφέρονται περισσότερο για τη δυνατότητα να κερδίζουν μακροπρόθεσμα. Ακολουθούν χρήσιμες συμβουλές και για τους δύο..

 

Πώς λειτουργούν οι κουλοχέρηδες και πώς να ξεκινήσετε να παίζετε;

Σήμερα, οι κουλοχέρηδες είναι ο πιο δημοφιλής τύπος παιχνιδιών στα καζίνο. Κατά μέσο όρο, καταλαμβάνουν το 85-95% της συνολικής διάρκειας παιχνιδιού στα online τυχερά παιχνίδια. Η υψηλή δημοτικότητα οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπου οι κυριότεροι είναι η συγκριτικά εύκολη λειτουργία του παιχνιδιού και η ποικιλία επιλογών. Για να καταλάβετε πώς να κερδίσετε στους κουλοχέρηδες, δεν είναι απαραίτητο να μελετήσετε διεξοδικά τους κανόνες.

Σε αντίθεση με το πόκερ και άλλα παιχνίδια με κάρτες, τη ρουλέτα, στα οποία ο κρουπιέρης μπορεί να ρυθμίσει τη δύναμη της φοράς, εδώ όλα καθορίζονται από το λογισμικό. Η αρχή των κουλοχέρηδων είναι να επιστρέφουν ένα συγκεκριμένο μέρος των χρημάτων που επενδύουν όλοι οι παίκτες. Ωστόσο, μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών αποφασίζει πόσα και σε ποιον θα επιστραφούν αυτά τα χρήματα. Με άλλα λόγια, η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο εδώ.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν με έναν μικρό βαθμό πιθανότητας. Για να το πετύχουν αυτό, οι παίκτες χρησιμοποιούν διάφορες τακτικές. Αν και δεν δίνουν εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα, ορισμένες από αυτές, ωστόσο, σας επιτρέπουν να κερδίζετε συχνότερα.

 

Συμβουλές για το παιχνίδι

Για την επίτευξη αυτού του στόχου θα πρέπει επίσης να ακολουθούνται μερικοί απλοί κανόνες:

● Το παιχνίδι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ψυχαγωγία και όχι ως τρόπος για να κερδίσετε χρήματα.

● Μπορείτε να παίζετε μόνο με "ελεύθερα" προσωπικά κεφάλαια.

● Ο τίτλος δεν μπορεί να δίνει περισσότερα από τον δημιουργό του προγράμματος.

● Το αλκοόλ και το παιχνίδι κουλοχέρηδων για πραγματικά χρήματα είναι ασύμβατες δραστηριότητες.

● Αξίζει να δώσετε προσοχή στις συμβουλές των ειδικών για το παιχνίδι κουλοχέρηδων.

 


Τα κύρια χαρακτηριστικά των κουλοχέρηδων

Οι παίκτες που στοχεύουν να κερδίσουν στους online κουλοχέρηδες του Amunra θα πρέπει να εξοικειωθούν με τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Τουλάχιστον τρεις παράμετροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε στρατηγικές νίκης χωρίς χακάρισμα. Τέτοιοι παράμετροι είναι το RTP, το RNG και η μεταβλητότητα. Είναι στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Εξοικειωθείτε με την περιγραφή όλων αυτών, η οποία θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την επιλογή της στρατηγικής του παιχνιδιού.

Η γεννήτρια τυχαίων αριθμών (RNG)
Για να αποφύγουμε να μπούμε σε τεχνικές λεπτομέρειες, παραθέτουμε ένα απλό παράδειγμα. Ένας παίκτης, σκοπεύοντας να νικήσει τον κουλοχέρη στο Amunra, έβαλε €9. Η δεύτερη κατάθεση ήταν μόλις €1. Ο πρώτος έχασε ολόκληρο το ποσό που επένδυσε, ο δεύτερος κέρδισε €15. Γιατί συνέβη αυτό; Το RNG είναι υπεύθυνο γι' αυτό. Αυτή η παράμετρος, ενσωματωμένη στο πρόγραμμα κάθε κουλοχέρη, προκαλεί την αδυναμία πρόβλεψης του αποτελέσματος.

Επιστροφή στον παίκτη (RTP)
Η επιστροφή στον παίκτη (RTP) είναι ένα ποσοστό των κεφαλαίων που επιστρέφει ο κουλοχέρης στους παίκτες. Ο υψηλός ανταγωνισμός στην αγορά συμβάλλει στο γεγονός ότι οι προγραμματιστές θέτουν υψηλά ποσοστά απόδοσης. Ως καλό RTP θεωρείται το 94%, ενώ τα καλύτερα παιχνίδια επιστρέφουν 97 - 98%. Το ποσοστό απόδοσης είναι σταθερό. Καθορίζεται στο πρόγραμμα από τον προγραμματιστή κατά τη δημιουργία του παιχνιδιού.

Μεταβλητότητα
Η μεταβλητότητα είναι η αναλογία των κερδών και της συχνότητάς τους. Ο όρος " διασπορά " έχει ελαφρώς διαφορετική έννοια, αλλά οι περισσότεροι παίκτες χρησιμοποιούν και τις δύο έννοιες ως συνώνυμα. Όπως και η RTP, η μεταβλητότητα είναι μια σταθερή παράμετρος. Μπορεί να είναι χαμηλή (συχνά μικρά κέρδη), υψηλή (σπάνια μεγάλα κέρδη) και μέση (η χρυσή τομή μεταξύ χαμηλών και υψηλών κερδών).

Υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά των κουλοχέρηδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε στρατηγικές νίκης. Αυτά περιλαμβάνουν το φάσμα των πονταρισμάτων, την αλλαγή του αριθμού των γραμμών, την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των ειδικών λειτουργιών. Ξεχωριστά εξετάζονται το σωρευτικό μπόνους και το προοδευτικό τζάκποτ. Για τους κουλοχέρηδες στο Amunra στους οποίους εφαρμόζονται αυτά τα χαρακτηριστικά, οι παίκτες χρησιμοποιούν ειδικές στρατηγικές παιχνιδιού.

Tags