Πάρος ... Το κατάλευκο νησί των Κυκλάδων!

Πάρος ... Το κατάλευκο νησί των Κυκλάδων!

Ένα μαγικό νησί, που οι διακοπές σου εκεί, θα είναι σίγουρα ονειρεμένες. Η Παροικία, η πρωτεύουσα του νησιού, αποτελεί μια σύγχρονη πολιτεία, με πολύ έντονο παρελθόν, αλλά και πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Ανάμεσα σε όλες τις ομορφιές της, στην Πάρο υπάρχουν πολλά μέρη να επισκεφθείς και να εντυπωσιαστείς με την ιστορία τους. Η Εκατονταπυλιανή, ένας από τους πιο σπουδαίους και καλοδιατηρημένους Βυζαντινούς ναούς, βρίσκεται στην Παροικιά και συμπληρώνει την γοητεία της. Το αρχαιολογικό μουσείο, με γλυπτά αρχαϊκών και κλασικών χρόνων, κρύβει επίσης τη δική του ιστορία, με σπάνια εκθέματα και θαυμάσια πήλινα αγγεία.

Η Νέα Χρυσή Ακτή, από τις πιο δημοφιλείς οργανωμένες παραλίες του νησιού, είναι από τις πρώτες σε προτιμήσεις για βουτιές στη «χρυσή αμμουδιά», αλλά και για extreme sports, αφου την γνωρίζουν surfers απ’ όλο τον κόσμο. Παραλία – αξιοθέατο του νησιού, αποτελούν οι Κολυμπήθρες, που βρίσκονται από την πλευρά της Νάουσας και ουσιαστικά είναι βράχοι,  που σχηματίζουν  διαδοχικές  παραλίες, δημιουργώντας ένα φανταστικό τοπίο.  Και φυσικά, ποιός θα μπορούσε να αντισταθεί στην Punda Beach, ειδικά αν είσαι λίγο πιο νέος και έχεις όρεξη για την απόλυτη διασκέδαση. Καταπληκτικά πάρτυ από το πρωί, μέχρι και ... το επόμενο πρωί!

Όταν βραδιάζει, το νησί έχει να σου προσφέρει πολλά και να σε ξετρελάνει. Από ξέφρενο χορό μέχρι το πρωί, μέχρι και παραδοσιακά ταβερνάκια πάνω στο κύμα, αλλά και πιο χαλαρά cocktail bars, που μπορείς να απολαύσεις το cocktail σου με θέα, που κόβει την ανάσα, αγκαλιά με το ταίρι σου.

Tags