Ζερόμ Καλούτα: Απαντά για τα αρνητικά σχόλια – «Διαβάσαμε περισσότερο απ’ ό,τι είχαμε διαβάσει για τις Πανελλήνιες»

Ζερόμ Καλούτα: Απαντά για τα αρνητικά σχόλια – «Διαβάσαμε περισσότερο απ’ ό,τι είχαμε διαβάσει για τις Πανελλήνιες»

Στην Ελλάδα

επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 12/5 η ελληνική αποστολή της Eurovision μετά τον τελικό του Σαββάτου και την κατάκτηση της 11ης θέσης.

Στις δηλώσεις που έκανε ο ένας εκ των δυο σχολιαστών της ελληνικής αποστολής, Ζερόμ Καλούτα, απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τον ίδιο και τον Θανάση Αλευρά. Ο Ζερόμ Καλούτα ανέφερε ότι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και ότι είχαν διαβάσει πολύ περισσότερο από αυτό που φανταζόμαστε.

 
«Δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις ακόμα για του χρόνου με την ΕΡΤ, κάποιες καταθέσεις. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν επικοδομητική κριτική, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, διαβάσαμε πιο πολύ απ’ ότι είχαμε διαβάσει για τις Πανελλήνιες, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. 

Ο άλλος τρόπος, γενικά στη ζωή, δεν είναι κακός, απλά είναι άλλος τρόπος. Όποιος είπε ότι υπήρχε έλλειψη ευφυϊας και χιούμορ, θέλω να πάω σπίτι του να με κάνει πιο έξυπνο» είπε αρχικά ο Ζερόμ Καλούτα.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για την αρνητική κριτική που του ασκήθηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι μίλησε την ώρα της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό.

 
«Έχεις δει ποτέ από τόσο κοντά την Έλενα Παπαρίζου; Δε μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Ήταν ενθουσιασμός που βγήκε καταλάθος. Αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα, τεχνικής φύσεως και δικά μας. Εγώ είχα αμυγδαλίτιδα, 40 πυρετό…» απάντησε ο Ζερόμ Καλούτα.

 

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

tlife

Tags