Τζένιφερ Λόπεζ: Το δημόσιο «σ’ αγαπώ» στη μητέρα της

Τζένιφερ Λόπεζ: Το δημόσιο «σ’ αγαπώ» στη μητέρα της

Η Τζένιφερ Λόπεζ

 με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, την Κυριακή 12 Μαΐου έκανε μια γενναιόδωρη εξομολόγηση στη μητέρα της. Με μια ανάρτηση, η σταρ εξέφρασε δημόσια την αγάπη της στην Γουαδελούπη Ροντρίγκεζ, λίγους μήνες μετά την τελευταία της αναφορά της σε εκείνη, ότι υπήρξε σκληρή μητέρα.

Σε ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram, η JLo έγραψε
«Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας στη μαμά μου. Όσο περνούν τα χρόνια, συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο τις θυσίες που έκανες για τον εαυτό σου και τα όνειρά σου για να μας δώσεις την ευκαιρία και τη δύναμη να ζήσουμε τα δικά μας.

Σε αγαπώ και σε αποδέχομαι γι’ αυτό που είσαι. Εκτιμώ όλα τα τραγούδια που τραγουδούσες και τον χορό στο σαλόνι και όλες τις ιστορίες που έλεγες και που κρεμόμουν από κάθε λέξη και μετά έκλαιγα από τα γέλια με τον τρόπο που τις έλεγες. Σε ευχαριστώ για τη χαρά που μου εμφύσησες.

Η ανθεκτικότητά σου ζει μέσα στα κόκαλά μου και είμαι για πάντα ευγνώμων για τις όμορφες στιγμές, αλλά και για τις αναπόφευκτες δύσκολες στιγμές. Αυτές συνθέτουν τη ζωή μας και τη σχέση μας και δεν θα το ήθελα αλλιώς. Σε αγαπώ όπως ακριβώς είσαι. Για πάντα, Τζένιφερ».

Οι δύσκολες στιγμές με τη μητέρα της
Στo ντοκιμαντέρ «Halftime» του Netflix, η παγκόσμια σούπερ σταρ είχε περιγράψει τις άσχημες σχέσεις που είχε με τη μητέρα της, Γουαδελούπη, όταν ήταν μικρή, αναφέροντας τα εξής:

«Μεγαλώνοντας, ήμουν περικυκλωμένη από δυνατές, ισχυρές, σκληρές γυναίκες. Η μαμά μου, η γιαγιά μου και η θεία μου. Έκαναν κουμάντο, αυτό ήταν. Ήταν αρχηγοί. Η μαμά μου είναι περίπλοκος άνθρωπος με πολλά απωθημένα.

Η γενιά της έλεγε «θα βρεις έναν άντρα να παντρευτείς και θα σε φροντίζει σε όλη τη ζωή σου». Και είχε πολύ μεγαλύτερα όνειρα, ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ήθελε να γίνουμε ανεξάρτητες και να μη βασιζόμαστε σε έναν άντρα για τίποτα. Έκανε ό,τι πρέπει για να επιβιώσει και την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε και σκληρή. Μας «χτυπούσε» συνεχώς».
 
 
ingr

Tags