Τζεφ Μπέζος: Ο αρραβώνας του μεγιστάνα με την Λόρεν Σάντσες στο superyacht του αξίας 500 εκατ

Τζεφ Μπέζος: Ο αρραβώνας του μεγιστάνα με την Λόρεν Σάντσες στο superyacht του αξίας 500 εκατ

Είναι επίσημο.

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσες αρραβωνιάστηκαν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail το... αφεντικό της Amazon έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη τουδημοσιογράφο στο superyacht του, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ζευγάρι εθεάθη να φιλιέται στο superyacht «Koru», ενώ η η 53χρονη, Σάντσες επεδείκνυε το μονόπετρο που της χάρισε ο μεγιστάνας.

 


Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στις ακτές των Καννών, όπου απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες τις διακοπές τους.

Να σημειωθεί ότι το ολοκαίνουργιο γιοτ 500 εκατομμυρίων ευρώ του ιδιοκτήτη της Amazon, Τζεφ Μπέζος ονομάζεται Koru. Ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2018 οπότε ο Τζεφ Μπέζος κατέθεσε μισό δισεκατομμύριο δολάρια, και ολοκληρώθηκε πέντε χρόνια περίπου αργότερα, τον Μάρτιο του 2023.
Το πανέμορφο αυτό σκάφος θεωρείται το ψηλότερο ιστιοπλοϊκό παγκοσμίως, και έχει ύψος 70 μέτρα, ελικοδρόμιο και πισίνα και μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες - ενώ απαιτεί πλήρωμα 40 ναυτικών.

Να σημειωθεί, δε, πως η λειτουργία του Koru κοστίζει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, με τον Τζεφ Μπέζο να έχει προσωπική περιουσία 114 δισεκατομμύρια δολάρια και να είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μπερνάρ Αρνό και τον Έλον Μασκ.

newsbomb

Tags