Θανάσης Ευθυμιάδης: Το κομβικό σημείο που του άλλαξε τη ζωή και η απάντηση για το πώς βιοπορίζεται σήμερα

Θανάσης Ευθυμιάδης: Το κομβικό σημείο που του άλλαξε τη ζωή και η απάντηση για το πώς βιοπορίζεται σήμερα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης 

βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ριζική αλλαγή στη ζωή του, όταν αποφάσισαν με την Άννα Δημητρίεβιτς και τις κόρες τους, να ζήσουν έξω από την Αθήνα, σε μια ήρεμη καθημερινότητα κοντά στη φύση. Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή πριν τη σύζυγό του: «Το κομβικό σημείο δεν ήταν η Άννα αλλά τα παιδιά που ήρθαν με την Άννα . Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος, όταν κατάλαβα ότι όσα ζούσα στη showbiz δεν νου έδινε τη χαρά που μου είχε υποσχεθεί το σύστημα, όταν ξεκινούσα. Προσευχήθηκα να δω ποια είναι η δικιά μου σχέση με τη γυναίκα, με το ιερό θηλυκό, τι κάνω λάθος στη ζωή μου και τρώω χαστούκια στις σχέσεις μου.

Είχα αυτό που ήθελα μ΄άρεσαν οι ωραίες και έξυπνες γυναίκες αλλά έτρωγα… ξύλο δεν έβρισκα τη χαρά και έψαξα να βρω τι λάθος κάνω και εγώ», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.  
 

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του με το χρήμα αλλά και το πώς βιοπορίζεται σήμερα…

«Εγώ που ήμουν θύμα του καταναλωτισμού που είχα 3 αυτοκίνητα και 4 μοτοσικλέτες εδώ και 18 χρόνια έχω το ίδιο μικρό αυτοκινητάκι. Τα βιβλία είναι ένας τρόπος που βιοπορίζομαι, μία εκπομπή που έκανα στο Mega πριν από δύο χρόνια», απάντησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

 

Όσο για το ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει με τηλεοπτική σειρά: «Στην τηλεόραση θα κάνω κάτι μόνο αν έχει να περάσει ένα ωραίο μήνυμα στους τηλεθεατές. Βλέπεις κωμωδίες; Φέρτε μου μία κωμωδία να συζητήσουμε. Μου φέρνουν μόνο δράματα με σκοτωμούς», απάντησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο The 2Night Show. 

Δες επίσης: Αρναούτογλου σε Ευθυμιάδη: «Τον πρώτο καιρό έλεγα “ο Θανάσης μήπως έχει πάθει κάτι;” – Θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό»

tlife

Tags