Τα ζώδια που θα ερωτευτούν το 2022

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν το 2022

Πώς ο έρωτας θα χτυπήσει τα ζώδια

Σε ένα μήνα και κάτι θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά του 2022 και θα αποχαιρετήσουμε για πάντα μια ακόμα περίεργη χρονιά!

Το νέο έτος το περιμένουμε με χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία και περιέργεια σχετικά με το τι θα μας φέρει! Ιδανικά θα τα θέλαμε όλα, αγάπη, υγεία, χρήματα, έρωτα και επιτυχία!

Για κάποιους βέβαια η συναισθηματική πληρότητα, η συντροφικότητα και μια καλή σχέση είναι το παν. Αν λοιπόν είσαι αδέσμευτος και θες να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το 2022, διάβασε παρακάτω ποια ζώδια όχι μόνο θα ευνοηθούν στα αισθηματικά τους αλλά θα κεραυνοβοληθούν από έρωτα και θα πουν αντίο στη single ζωή:

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν το 2022

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι μέσα στα ζώδια που θα έχει πολλές γνωριμίες και κατακτήσεις τη νέα χρονιά! Μέσα από συναντήσεις και συναναστροφές μάλιστα ένας μεγάλος έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα. Αυτό ισχύει κυρίως για όσους ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Γενικότερα η κοινωνικότητα του Κριού θα είναι στα ύψη, θα έχει αισιοδοξία και θα είναι πολύ ελκυστικός στους άλλους. Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι να μην έχει πισωγυρίσματα με πρώην, διότι το ενδιαφέρον από άλλους ανθρώπους θα το νιώσει αν όμως δεν έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν τότε μπορεί μια γνωριμία που θα εξελισσόταν σε μεγάλο έρωτα μπορεί απλά να χαθεί!

ΤΑΥΡΟΣ
Ενώ για τους δεσμευμένους Ταύρους τα πράγματα φαίνονται δύσκολα τη νέα χρονιά με έναν οριστικό χωρισμό να καραδοκεί, οι ελεύθεροι μπορούν να χαίρονται αφού τα αισθηματικά τους θα ευνοηθούν αρκετά. Όσοι είναι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο θα νιώσουν την εύνοια αυτή πολύ πιο έντονα και το ενδεχόμενο μιας νέας ενδιαφέρουσας γνωριμίας είναι πολύ πιθανό. Ένας νέος έρωτας λοιπόν σας περιμένει το 2022!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι Δίδυμοι που είναι σε σχέση πρέπει να είναι και αυτοί προσεκτικοί όπως οι Ταύροι. Οι single όμως μάλλον θα αποχαιρετήσουν τη μοναχική ζωή μέσα στη νέα χρονιά αφού θα υπάρξουν αρκετές ερωτικές περιπέτειες που θα τους κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο. Κάποιοι θα οδηγηθούν και σε νέα σχέση, αυτό όμως που πρέπει να προσέξουν είναι πως θα συμπεριφερθούν γιατί είναι και επιρρεπείς στην απιστία! Δίδυμοι, μην θεωρήσετε περαστικά κάποια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας και φερθείτε επιπόλαια γιατί πολύ απλά θα το μετανιώσετε και θα είναι αργά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι ανήκουν στους μεγάλους υπερτυχερούς στο κομμάτι του έρωτα και των σχέσεων μέσα στο 2022. Ειδικά οι γεννημένοι του 1ο δεκαημέρου είναι πολύ πιθανό αν είναι ελεύθεροι να βρουν επιτέλους το ταίρι που ψάχνουν και να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα. Για τους υπόλοιπους οι κατακτήσεις και οι γνωριμίες θα είναι πολλές και μάλιστα για τους πονεμένους και χωρισμένους του ζωδίου τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να φτιάξουν και μια επανασύνδεση να πετύχει 100%!

ΛΕΩΝ
Η χρονιά που έρχεται φέρνει πάθος, περιπέτεια και πολλές κατακτήσεις! Μια σοβαρή σχέση και ένας μεγάλος έρωτας δεν είναι στις προβλέψεις αλλά μάλλον δεν ψάχνετε κάτι τέτοιο έτσι και αλλιώς. Τα λιοντάρια θα είναι ελκυστικά, με σέξι διάθεση και το ερωτικό κυνήγι δεν θα σταματήσει όλη τη χρονιά! Όσοι είναι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο ωστόσο προβλέπεται να προχωρήσουν σε κάτι πιο σοβαρό μετά από μια γνωριμία που θα τους ιντριγκάρει πολύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένοι του 1ο και του 2ο δεκαημέρου η γνώμη σας γύρω από το θέμα σχέσης και δέσμευσης θα αλλάξει και σε αυτό θα παίξει ρόλο μια σημαντική, νέα γνωριμία που θα κάνεις μέσα στη νέα χρονιά. Θα ερωτευτείς πραγματικά, θα εμπιστευτείς και θα νιώσεις πόσο ωραία είναι όταν μοιράζεσαι την καθημερινότητα με το ταίρι σου. Το ενδεχόμενο του γάμου δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της χρονιάς και ας σου φαίνεται τώρα κάτι πολύ μακρινό. Γενικότερα για τους όλους τους Παρθένους θα υπάρξει έντονη ερωτική ζωή τον επόμενο χρόνο και για κάποιους η πιθανότητα επανασύνδεσης με τον/την πρώην είναι πολύ πιθανή!

ΖΥΓΟΣ
Η ισορροπία και η αρμονία που αποζητά ο Ζυγός στη ζωή του μέσα από μια ήρεμη αλλά γεμάτη έρωτα, σχέση προβλέπεται από τα άστρα να τη βρει μέσα στη χρονιά που περιμένουμε να ξεκινήσει. Ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα ευνοηθούν στα συναισθηματικά τους και μια σταθερή και όμορφη σχέση θα προκύψει και θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο τους επόμενους μήνες. Γενικότερα όλοι Ζυγοί θα έχουν πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις και αυτή η χρονιά θα είναι θυελλώδης και θα ζήσουν πολλές στιγμές πάθους και ερωτικών καβγάδων που όμως θα “ανάψουν” ακόμα πιο πολύ τα αίματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για τον Σκορπιό τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα το 2022, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα ερωτικά. Οι μόνοι που μπορεί να ξεφύγουν από αυτό είναι οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, το πρώτο δεκαήμερο δηλαδή του Σκορπιού. Γι’ αυτούς τα πράγματα είναι θετικά και μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε δέσμευση. Γενικότερα όμως θα υπάρχει έντονη ερωτική κίνηση όλο το χρόνο για τους Σκορπιούς με παθιασμένες εμπειρίες και εκρηκτικές καταστάσεις που όμως από ότι φαίνεται δεν θα οδηγήσουν σε κάτι μόνιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα χρονιά έχει στα πλάνα της για εσάς έναν νέο kai μεγάλο έρωτα, ειδικά αν είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο! Θα γνωρίσετε γενικότερα πολλούς ανθρώπους που θα σας εκφράσουν το ενδιαφέρον τους αλλά ένας από αυτούς θα σας ιντριγκάρει αρκετά. Αν είστε μόνοι σας ή χωρισμένοι μην παρασυρθείτε από τη μοναξιά σας και κάνετε σκέψεις για πισωγυρίσματα γιατί κάτι πολύ καλύτερο σας περιμένει. Επιπλέον η χρονιά αυτή ευνοεί και όσους έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο γάμου. Αν είναι κάτι που περιμένατε καιρό τότε φέτος μάλλον είναι η χρονιά για να το επισημοποιήσετε! Η ώρα η καλή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια πολύ ερωτική χρονιά σας περιμένει εσάς τους Αιγόκερους, οπότε ετοιμαστείτε να κάνετε λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα που πάντα σας απασχολούν. Ευνοούνται πολύ όσοι είναι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο και μέσα στη χρονιά θα γεμίσουν ικανοποίηση από κατακτήσεις, φλερτ και ενδιαφέρον από νέες γνωριμίες. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό μια από αυτές να καταλήξει σε κάτι σοβαρό που μακροπρόθεσμα θα οδηγήσει και σε γάμο. Μεγάλη χαρά όμως μπορεί να βρει και χωρισμένους που η ιδέα της επανασύνδεσης τριγυρνάει στο μυαλό τους αλλά μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί! Όλα γίνονται τη σωστή στιγμή να θυμάσαι οπότε δώσε χρόνο γιατί μέσα στη νέα χρονιά μάλλον θα τα ξανά βρεις με το ταίρι σου αν αυτό θέλεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δυστυχώς για τους Υδροχόους δεν προβλέπεται καινούρια, σοβαρή σχέση μέσα στο 2022! Το φλερτ και οι γνωριμίες βέβαια θα σας συνοδεύει όλη τη χρονιά και θα σας δίνει ανάσες ικανοποίησης, χαράς και πάθους αλλά για κάτι περισσότερο μην ελπίζετε! Όσοι είναι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο είναι πολύ πιο ευνοημένοι βέβαια οπότε εκεί αφήνουμε το ενδεχόμενο ανοιχτό για όσους θέλουν να δεσμευτούν γιατί μπορεί και να το καταφέρουν. Τέλος, ενώ νέοι έρωτες δεν φαίνονται στον ορίζοντα, οι πρώην καραδοκούν… οπότε αν σκέφτεστε μια επανασύνδεση να ξέρετε ότι αυτή η χρονιά είναι καλή στιγμή για να δοκιμάσετε ξανά μια σχέση που πιστεύετε ότι άξιζε και δεν έπρεπε να τελειώσει!

ΙΧΘΥΣ
Πολλά υποσχόμενη η νέα χρονιά για τα ψαράκια του 2ου και 3ου δεκαημέρου από τα ζώδια! Έρωτες, κατακτήσεις προβλέπονται και γενικά θα είστε στα φόρτε σας γιατί θα βλέπετε αρκετά συχνά καινούριοι άνθρωποι να σας γνωρίζουν και να σας διεκδικούν. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα σας περνά απαρατήρητο αφού κάποιος ή κάποια θα σας κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον και ένας νέος έρωτας θα προκύψει. Και όσοι είστε σε σχέση όμως θα έχετε μια πολύ καλή χρονιά που ενδεχομένως να οδηγηθεί και στα σκαλιά της εκκλησίας! Με το καλό!

 

Πηγή

Tags