Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί δεν θα είναι ποτέ ξανά ζευγάρι με τον Θοδωρή Μαραντίνη;

Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί δεν θα είναι ποτέ ξανά ζευγάρι με τον Θοδωρή Μαραντίνη;

Μέσα από βίντεο Q&A, που δημοσίευσε στο YouTube κανάλι της, αποκάλυψε τα πάντα!

Περίπου ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, η Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε ανοιχτά για τις ερωτήσεις, που συνεχώς δέχεται και αφορούν την προσωπική της ζωή και το διαζύγιο της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. 

«Θέλω να σας πω ότι ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, τα οποίαν δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή. Και τώρα υπάρχει κάτω από μια άλλη μορφή γιατί η οικογένειά μας παραμένει. Αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό που θα ήθελα όμως, να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία είναι ότι δεν είμαστε ξανά μαζί και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί»!

Και η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στην ερώτηση: «Θα είστε ξανά μαζί;». «Ας βγάλουμε όμως αυτό το θέμα από το τραπέζι και ας μην το συζητάμε κάθε φορά που μας βλέπετε μαζί. Θα μας βλέπετε συχνά μαζί. Έχουμε δύο παιδιά και ελπίζω ότι θα μας βλέπετε μαζί»!

 

Tags