Σίσσυ Χρηστίδου: Έχασε 20 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτη!

Σίσσυ Χρηστίδου: Έχασε 20 κιλά και συνεχίζει ακάθεκτη!

Μίλησε για πρώτη φορά, για την προσπάθεια που κάνει,, για να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, έχει καταφέρει, μετά από σωστή διατροφή, που ακολουθεί εδώ και καιρό, να χάσει τα παραπάνω κιλά, που την ταλαιπωρούσαν και η αλλαγή στο σώμα της είναι απλά... θεαματική!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, είπε σε σχετικό βίντεο, που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube, ότι τρεις φορές στην ζωή της προσπάθησε να χάσει πολλά κιλά. Τη μία ήταν όταν στην πρώτη εγκυμοσύνη της πήρε 40 κιλά, στη δεύτερη που πήρε 30 κιλά και στην τρίτη που δεν ολοκληρώθηκε και πήρε 20 κιλά και εκεί ξεκίνησαν τα ορμονικά προβλήματά της.

Όπως τόνισε: «Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.'Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας - σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα. Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε…. Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… Και έκανα τις δικές μου συνταγές... Έτρωγα τέσσερα γεύματα... ».

 

Tags