Σάντρα Βουτσά: Νέες δηλώσεις για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά!

Σάντρα Βουτσά: Νέες δηλώσεις για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά!

Μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, για την κληρονομιά του πατέρα της.

Η Σάντρα Βουτσά, η μεγαλύτερη κόρη του Κώστα Βουτσά, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον ξαφνικό θάνατο των γονιών της, τους οποίους έχασε σε μόλις ένα μήνα: «Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό».

Οι δηλώσεις της κυκλοφόρησαν ως πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές και η ίδια βγήκε στην εκπομπή «Happy day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ξεκαθάρισε τα πράγματα: ««Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω πράγματα που είναι σε εξέλιξη, αυτό είναι κάτι που αφορά τις αδελφές μου κι εμένα. Μεταξύ μας δεν έχουμε προβλήματα, έχουμε μια κοινή πορεία και στόχους. Δεν έχουμε καθίσει να τα βάλουμε κάτω να μιλήσουμε και να δούμε τι γίνεται. Το είπα πάνω στην κουβέντα θεωρητικά, δεν υπάρχει καμία έριδα. Ως μεγάλη αδελφή θεωρώ ότι πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο σε κάποιες συζητήσεις»!

Όταν ρωτήθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες, η Σάντρα Βουτσά είπε: ««Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι; Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα συζητήσω με τις αδελφές μου; Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα; Σου απάντησα σε κάτι και θέλετε να σας απαντήσω σε κάτι που δεν υφίσταται. Σας απαντάω και με ρωτάτε ξανά το ίδιο πράγμα.»

Tags