Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη;

Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη;

Ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της! 

Η Μαρία Ηλιάκη ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της, Στέλιου Μανουσάκη. Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ταξιδεύει ολοένα και περισσότερο στην Ελβετία, για να περάσει περισσότερες στιγμές με τον συντροφό της. 

Η καραντίνα μπορεί να τους κράτησε χώρια τέσσερις μήνες, χωρίς να μπορεί ο ένας να επισκεφθεί τον άλλον, με την Μαρία όμως αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στη Ζυρίχη ήδη μία εβδομάδα και όπως βλέπουμε μέσα από τα social media περνούν φανταστικά μαζί. Κάνουν βόλτες στους δρόμους, μαγειρεύουν, τρώνε και εμείς τους θαυμάζουμε. Μάλιστα, η παρουσιάστρια γιόρτασε μαζί με τον αγαπημένο της τα γενέθλιά της εκεί, ποστάροντας στα story το πιο ωραίο βίντεο, που σβήνει τα κεράκια της στην αγκαλιά του.

 

Κι ενώ δεν έχει αναφερθεί ποτέ η ίδια σε γάμο ή κάτι τέτοιο το story που έκανε πριν από κάποια εικοσιτετράωρα μας παραξένεψε.  Η Μαρία, μαγείρεψε στον αγαπημένο της, ανέβασε το φαγητό στο Instagram account της και επάνω σαν λεζάντα έγραψε: «Τι γυναίκα παίρνεις».

Tags