Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει την ηλικία του!

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει την ηλικία του!

Εν όψει της ιδιαίτερης μέρας των γεννεθλίων του, ο Σάκης Τανιμανίδης, αποκαλύπτει στους followers του, με έναν πιο fun τρόπο, την ηλικία του.

Ο παρουσιαστής, πόσταρε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Instagram, ένα σχετικό βίντεο με δεκάδες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία που, όπως λέει και ο ίδιος, αποτυπώνουν πολλές από τις αναμνήσεις του. Στο συγκεκριμένο post, ουσιαστικά δείχνει τον εαυτό του και το πως έχει αλλάξει η εμφάνιση του, μέχρι και τώρα, που γιορτάζει τα 39α γεννέθλιά του. Με την φράση “Για πάντα παιδί”, ο ίδιος δείχνει ότι βρίσκει τρόπους να ζει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του και να την κάνει ξεχωριστή!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

39 χρόνια...κιόλας! 🎂🎈Κάπου στα 28-30 ήταν νομίζω όταν ορκίστηκα να μη μεγαλώσω ποτέ. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα συνειδητά μάλιστα, δεν ήταν αστείο. "Για πάντα παιδί" είχα πει.⁣ ⁣ Κι από τότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην "μεγαλώσω". Όχι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην καρδιά ❤️, στην διάθεση να ανακαλύπτω τον κόσμο, στην ατελείωτη περιέργειά μου και πάνω από όλα στο να κάνω πάντα αυτό που θέλω, αυτό που πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Γιατί τα παιδιά έχουν μια αλήθεια και μια απλότητα να κάνουν ότι κάνουν όχι για τους γύρω τους, αλλά γιατί τους αρέσει. ⁣ Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα...όχι για τους άλλους! You Only Live Once....⁣ #BirthdayBoy #throwback #MyLife #MyRules #YOLO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Tags