Νατάσα Θεοδωρίδου: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αγκαλιά με τις κόρες της!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αγκαλιά με τις κόρες της!

Οι τρεις τους γέμισαν το Instagram, με τα πιο ωραία χαμόγελα!

Η Νατλασα Θεοδωρίδου, όαο οι κόρες της ήταν ακόμα μικρές, είχε αποφασίσει να μην τις εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να έχουν μια φυσιοογική ζωή, όπως τα παιδιά της ηλικίας τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς εκείνες έχουν μεγαλώσει και μπορεί πλέον να δημοσιεύει κοινό τους περιεχόμενο στα social media. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου όσες φορές έχει μιλήσει στις συνεντεύξεις της για τις δύο κόρες της, την Χριστίνα και την Ανδριάνα, δηλώνει με περηφάνια ότι είναι «πολύ καλά παιδιά». 

Η Χριστιάνα, σπούδασε στην Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της τέχνης. Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα μαθήματα στο City, University of London και πλέον έργα της μπορεί κανείς να δει στο The loop issue, ένα project στο οποίο έχει δουλέψει η ίδια.

Σε μια οικογενειακή συνάντηση που είχαν, η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, και η αδερφή της Ανδριάνα, τη βοήθησαν σε ένα της έργο και, όπως βλέπουμε, μαμά και κόρες κάθονται στο πάτωμα, έχουν πιάσει τα πινέλα και βοηθούν τη Χριστιάνα με αυτό που φτιάχνει.

«Ζωγραφίζουμε τώρα @bbettak @afousstt @natasatheodoridoufanclub #natasatheodoridou #natasara ?», έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίδου, σε σχετική της δημοσίευση στο Instagram. 

Δεν στάθηκε όμως μόνο στην ανάρτηση. Ακολούθησαν μερικά insta stories και ένα μικρό βίντεο.

 

Tags