Λύγισε ο Πέτρος Ίμβρος – «Όταν πέθανε, έχασα τη ρίζα μου. Μου έφυγε η Γη κάτω από τα πόδια»

Λύγισε ο Πέτρος Ίμβρος – «Όταν πέθανε, έχασα τη ρίζα μου. Μου έφυγε η Γη κάτω από τα πόδια»

O Πέτρος Ίμβριος έδωσε

μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του αλλά και τη σχέση που έχει με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δυο εκ των τριών παιδιών του.
Αρχικά είπε ο Πέτρος Ίμβριος: «Έχω μια καταπληκτική σχέση με την πρώην σύζυγό μου όπως έχει και η νυν γυναίκα μου. Υπάρχει μια συζήτηση που έγινε εξ αρχής από τη μέρα που δε θα είμαστε πλέον μαζί με την πρώην γυναίκα μου. Είπαμε ότι θα χωρίσουμε το σπίτι μας, το κρεβάτι μας, τις ζωές μας αλλά δε μπορεί να χωρίσουμε σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά μας, και τα παιδιά μας είναι το παν.»

 
 
 
Και συνέχισε λέγοντας: Δεν έπαψα να την αγαπώ. Σαφώς και την αγαπώ. Δεν έπαψα να τη φροντίζω, όπως φροντίζω και τα παιδιά μου. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί, άσχετα αν κάποια στιγμή οι δρόμοι χωρίζουν και η ζωή τα φέρνει διαφορετικά».


Μάλιστα, όταν ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε για τον πατέρα του, λύγισε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day:

«Την απώλεια του πατέρα μου δεν τη διαχειρίζομαι. Ζεις με αυτό. Αυτό που ένιωσα όταν πέθανε είναι ότι έχασα τη ρίζα μου. Μου έφυγε η Γη κάτω από τα πόδια. Τον έχω δει δυο φορές στο όνειρό μου.


Αυτό που λένε ότι οι ψυχές γυρνάνε πάντα στα αγαπημένα τους μέρη, τον έβλεπα πάντα στα Λουτρά στη Σαμοθράκη όπου έχουμε και ένα εξοχικό του παππού μου και μένανε ως επί το πλείστον τα καλοκαίρια οι γονείς μου. ΄Κάθε φορά τον βλέπω εκεί. Πηγαίνω πολλές φορές στη Σαμοθράκη».

gossiptv

Tags