Κοινωνία Ώρα Mega: Κατάθεση ψυχής από ρεπόρτερ στον αέρα – «Υπήρχε το ενδεχόμενο στο 50% να είναι κακοήθεια»

Κοινωνία Ώρα Mega: Κατάθεση ψυχής από ρεπόρτερ στον αέρα – «Υπήρχε το ενδεχόμενο στο 50% να είναι κακοήθεια»

Σήμερα το πρωί,

ο ρεπόρτερ του Mega Δημήτρης Λάππας αιφνιδίασε στον αέρα τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του τον τελευταίο μήνα, αλλά ευτυχώς οι εξετάσεις που πήρε χθες, βγήκαν “καθαρές”.

Ο ρεπόρτερ του Mega, Δημήτρης Λάππας ξάφνιασε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη με την εξομολόγηση on air για την περιπέτεια υγείας του.


Ο δημοσιογράφος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ιωάννα Κρομμύδα για τη συμπαράστασή τους στο πρόβλημά του, καθώς ήταν οι μόνοι δύο άνθρωποι που γνώριζαν τα όσα περνάει…

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στην Ιωάννα Κρομμύδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνω τους άλλους συναδέλφους. Έδω και ένα μήνα περίπου, πέρασα ένα “λούκι”. Ήταν ένα θέμα υγείας που το έψαχνα και υπήρχε το ενδεχόμενο, έπαιζε στο 50% να είναι κακοήθεια. Οι μόνοι που το ήξεραν, αφήνω την οικογένεια, ήταν ο Ιορδάνης και η Ιωάννα.

Μου έχει μείνει το μήνυμα που μου έστειλε ο Ιορδάνης, “αδερφέ, ότι και να συμβαίνει, είμαι στο πλάι σου, πες το μου, μην το κρατήσεις μόνο σου για τον εαυτό σου”. Είναι από τις ανθρώπινες στιγμές. Χθες πήρα την απάντηση, “καθαρός”… Και γι’ αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω και τον Ιορδάνη και την Ανθή και όλους εσάς… Με συγκίνησε ο Χασαπόπουλος που τρωγόμαστε κάθε μέρα. Είχα ανάγκη να το πω αυτό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάππας.


Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, έντονα φορτισμένος, απάντησε: «Δημήτρη, αυτά δεν χρειάζονται… Είμαστε μια ομάδα εδώ και ο ένας στηρίζει τον άλλον και πηγαίνουμε χέρι χέρι».

tlife

Tags