Κάννες 2024: Οι πρώτες εντυπωσιακές εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities στο κόκκινο χαλί

Κάννες 2024: Οι πρώτες εντυπωσιακές εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities στο κόκκινο χαλί

Λαμπερές εμφανίσεις

από τις Ελληνίδες celebrities οι οποίες έδωσαν το «παρών» στην 77η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες!

Βίκυ Καγιά και Δούκισσα Νομικού ξεχώρισαν με τις black δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε να φορέσει δημιουργία από τους Mi-Ro σε ασημί χρώμα. Στο πλευρό της ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας.


Το 77ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 14 μέχρι και τις 25 Μαΐου. 

Κάννες 2024: Οι Ελληνικές συμμετοχές – παραγωγές
Στη φετινή διοργάνωση εκτός του Γιώργου Λάνθιμου υπάρχουν ακόμη τέσσερις συμμετοχές με ελληνικό ενδιαφέρον. Η σύζυγος του Έλληνα σκηνοθέτη, η Ελληνογαλλίδα ηθοποιός Αριάν Λαμπέντ, συμμετέχει με την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, με τίτλο «September Says»

 


Στο ACID, το παράλληλο τμήμα του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών που προωθεί το ανεξάρτητο σινεμά, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Κωστή Χαραμουντάνη, «Κιούκα Πριν το Τέλος του Καλοκαιριού».

Τη διεθνή της πρεμιέρα στο Επίσημο Διαγωνιστικό Σπουδαστικό Τμήμα La Cinef πραγματοποιεί η πρώτη μικρού μήκους ταινία του Νίκου Κολιούκου, με τίτλο «Το χάος που άφησε πίσω της».

Μια ακόμη ελληνική ταινία μικρού μήκους που θα προβληθεί στο φεστιβάλ είναι το «Αυτό που ζητάμε από ένα άγαλμα είναι να μην κινείται» της Δάφνης Χαιρετάκη η οποία συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα των ταινιών μικρού μήκους της Εβδομάδας Κριτικής.

tlife

Tags