Ιωάννα Μπέλλα: Μιλά ανοιχτά για την σχέση της και για το νέο GNTM!

Ιωάννα Μπέλλα: Μιλά ανοιχτά για την σχέση της και για το νέο GNTM!

Το διάσημο μοντέλο είναι όλο νέες αποκαλύψεις.

Στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», η Ιωάννα Μπέλα μίλησε για το τι έκανε καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας, με τον σύντροφό της, καθώς και για τα σχέδια της για το μέλλον. Μέσα σε όλα, απάντησε ανοιχτά στις φήμες, για το αν θα είναι εκείνη, που θα πάρει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο φετινό GNTM.

«Την καραντίνα την πέρασα στην Κύπρο που είχα πάει για επαγγελματικούς λόγους, συν ότι εκεί μένει και το αγόρι μου. Μαγειρεύαμε και γυμναζόμασταν. Είχα σταματήσει τη διατροφή μου και έτρωγα ασύστολα και μετά πήγαινα και χτυπιόμουν. Το να μιλάμε για το επόμενο βήμα είναι πολύ νωρίς. Κι εγώ και ο Γιάννης είμαστε πολύ δημιουργικοί και ερωτευμένοι με τη δουλειά μας, οπότε έχουμε κύριο μέλημα αυτό. Είμαι 24 χρονών, είναι κι αυτός μικρός. Ο σύντροφός μου έχει εταιρεία με learjet, δεν το πήρε για να ταξιδέψουμε. Έχουμε ταξιδέψει μαζί, έχουμε πάει στο Λονδίνο. Δεν είμαι άνθρωπος που εντυπωσιάζομαι από αυτά»!

Για το εάν θα έπαιρνε τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά θα το θεωρούσα ειρωνεία. Την παρακολουθώ την εκπομπή, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Δες το σχετικό βίντεο:

Tags