Μια αναδρομή σε ένα γνώριμο όνομα των τηλεοπτικών χρόνων
του παρελθόντος έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».
Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην αγελάδα Κλάρα, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από την εκπομπή του «Πολύ την Κυριακή», στις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Όπως είπε, το όνομα «Κλάρα» προήλθε από την «Κλάραμπελ», χαρακτήρα της Disney, και αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποκάλυψε την προέλευση της ονομασίας.
«Αυτό δεν ξέρω αν το έχω πει ποτέ, γιατί μ’ έχουν ρωτήσει τόσα χρόνια για την Κλάρα», σημείωσε.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε και για το τι συνέβη μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, τονίζοντας ότι είχε ζητήσει να φιλοξενηθεί στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου και έζησε για περίπου 20 χρόνια.
«Την τελευταία φορά που πήγα να την αποχαιρετήσω, είχε φτάσει τα 980 κιλά. Έφυγε πλήρης ημερών», ανέφερε.
Η συγκεκριμένη αναφορά του παρουσιαστή συνδέθηκε με μια νοσταλγική ανάμνηση από την ελληνική τηλεόραση των 00s.