Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί τον έβαλαν να τα πει αυτά»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί τον έβαλαν να τα πει αυτά»

Την

 Πένυ Αγοραστού υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2night Show» o Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης 23/5.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων,  μίλησε για την περίοδο που συμμετείχε σε εκπομπή στο Alter σε αντιδιαστολή με το πως λειτουργούν σήμερα οι εκπομπές. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή την συζήτησή τους, αποκάλυψε πως έχει τύχει να τον πάρουν τηλέφωνο και να του ζητήσουν συγγνώμη για όσα έχουν πει για τον ίδιο στον τηλεοπτικό αέρα.


«Έκανα κι εγώ πρωινό και θυμάμαι ότι είχαμε πάνελ. Τον Γιάννη Πουλόπουλο κι άλλα παιδιά. Ουσιαστικά είχα τους παρουσιαστές σαν ομάδα. Βγαίναμε μία φωτογραφία όλοι μαζί γιατί τότε ήταν προσωποκεντρικά τα πρωινά. Η Ελένη Μενεγάκη, η Ρούλα Κορομηλά. Αλήθεια δεν θυμάμαι να είπα ποτέ στην ομάδα ότι εσύ θα κάνεις τον κακό, εσύ τον καλό, εσύ αυτόν που θα στραβώνει, εσύ αυτό που θα φωνάζει» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Μαθαίνω τα τελευταία χρόνια κι όχι τώρα -έχει συμβεί να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πούνε «Γρηγόρη να σου πω κάτι, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη κι αυτά που είπα δεν τα είπα επειδή τα ήθελα, αλλά μου είπανε ότι εσύ θα πεις αυτά»- και λέω τι γίνεται; Κι αν εσύ δεν θέλεις να πεις αυτά που σε έβαλαν να πεις για εμένα;», είπε ολοκληρώνοντας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

tlife

Tags