Γιώργος Βογιατζής: «Ερωτεύτηκα τη σύζυγο του πρίγκιπα, τα παράτησε όλα αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν έχω φράγκο για να έρθουμε Ελλάδα»

Γιώργος Βογιατζής: «Ερωτεύτηκα τη σύζυγο του πρίγκιπα, τα παράτησε όλα αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν έχω φράγκο για να έρθουμε Ελλάδα»

Ο ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής

 φιλοξενήθηκε στο Γηροκομείο με τον Ηλία Ψινάκη και μίλησε για την πορεία του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον άγνωστο έρωτά του με τη Νάντια Κασίνι, τη σύζυγο του πρίγκιπα Κόντε Κασίνι.
«Όταν γνώρισα τη Νάντια ήταν παντρεμένη με τον Κόντε Κασίνι, ήταν πρίγκιπας από τη Ρωσία και έγινε Κόντε στην Ιταλία. Ξεκίνησε αυτή η ιστορία και επειδή ήταν παντρεμένη, η Ειρήνη Παπά με ρώτησε τι θα κάνω. Της είπα ότι θα της πω “κορίτσι μου, θες να είσαι μαζί μου, παράτα τον πρίγκιπα και τα εκατομμύρια έλα μαζί μου και έφυγε αυτή”» και μου λέει η Ειρήνη “στοίχημα θα έρθει, είναι Αμερικάνα και είναι φανατική”» εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Βογιατζής.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Βογιατζής πρόσθεσε: «Τα παράτησε όλα και ήρθε οπότε κάηκα στην Ιταλία γιατί ο άντρας της είχε τεράστιες γνωριμίες. Την έβαλα στο αυτοκίνητο να πάμε Ελλάδα και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω φράγκο. Της λέω έχεις κάνα φράγκο για τη βενζίνη;”. Μου λέει “όχι γιατί πλήρωσα την υπηρέτρια να μην πει τι ώρα έφυγα”. Μετά αυτός με έψαχνε, βγήκε στις εφημερίδες και έγινε της κακομοίρας».

tlife

Tags