Γιωργος Χρυσοστόμου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του!

Γιωργος Χρυσοστόμου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του!

Τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε!

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή "Το Πρωινό" και μίλησε πραγματικά για τα πάντα. Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός φαίνεται να εχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει χάσει πολλά κιλά και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ. Τόνισε ότι ξεκινά περιοδεία με την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, στην οποία θα υποδύεται τον Κρέοντα και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ο ίδιος προσέγγισε κόσμο, για να συμμετέχει του χρόνου σε τηλεοπτική σειρά στον Alpha.

Μέσα σε όλα, ρωτήθηκε για το ποιό ήταν το πιο δύσκολο σκηνικό, που του έχει τύχει σε θεατρική παράσταση, είπε: «Ήταν στην Λυσιστράτη στην Επίδαυρο το 2010 σε κάτι γόβες τόσες. Θεώρησα ότι θα βγω και θα πεθάνω, ή δεν θα βγω ή θα βγω και θα λιποθυμήσω. Τελικά βγήκα και κατάπια μια τρίχα. Πήγα να κάνω εμετό πάνω στην Επίδαυρο αλλά κατάφερα και δεν το έκανα και πήγε η παράσταση για μένα πολύ χάλια για τους υπόλοιπους υπέροχα»!

 

Μάλιστα, ανέφερε: «Πιο παλιά ήθελα να λύνω πολύ γρήγορα τα ζητήματα ή τις διαπροσωπικές σχέσεις και πάντα το έκανα με θυμό και βίαια. Με λόγο βίαια. Και τα έχω μετανιώσει όλα αυτά και τώρα είμαι διπλωμάτης.»!

 

Tags