Γιώργος Αγγελόπουλος: "Θα ήθελα να κάνω οικογένεια¨

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Θα ήθελα να κάνω οικογένεια¨

"Αγαπώ πολύ τα παιδιά και είναι αξία για μένα να προσπαθώ για αυτά."

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σε συνένευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, μίλησε ανοιχτά για την ιδιαίτερη αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του να αποκτήσει κάποια στιγμή δική του οικογένεια. Μεταξύ άλλων, είπε ότι αν δεν μπορούσε να κάνει δικά του παιδιά, θα σκεφτόταν ακόμη και την υιοθεσία...

Έχεις έντονη φιλανθρωπική δράση, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι σου για να βλέπεις ευτυχισμένα παιδιά. Τα αγαπάς πολύ...
Ναι, αγαπώ πολύ τα παιδιά και είναι αξία για μένα να προσπαθώ για αυτά. Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, με,την Ράνια Κωστάκη και τον Αναστάσιο Ντούγκα ιδρύσαμε το σωματείο «Φύλακας Άγγελος», που είναι υπέρ των κακοποιημένων παιδιών και εναντίον της κακοποίησης γενικότερα.


Το πρώτο έργο του «Φύλακα Αγγέλου» είναι ένας χώρος φιλοξενίας ανηλίκων στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου σύντομα θα δοθεί προς χρήση. Οι επόμενες δράσεις του «Φύλακα Αγγέλου» θα ανακοινώνονται μέσα από τα social media μας και το site του σωματείου, καθώς επίσης και όλες οι πληροφορίες για όσους θέλουν να συμβάλλουν σε αυτές. Πρόκειται για ένα σωματείο μη κερδοσκοπικό, που συνεργάζεται με πολλούς και σημαντικούς φορείς για το καλό των παιδιών.

 Θα ήθελες να αποκτήσεις δικά σου παιδιά;
Ναι, θα ήθελα να κάνω τη δική μου οικογένεια κάποια στιγμή.

Αν δεν μπορούσες να αποκτήσεις δικό σου παιδί θα σκεφτόσουν την υιοθεσία;
Θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω τη δική μου οικογένεια. Εάν, όμως δεν μπορούσα να κάνω δικά μου παιδιά, θα την σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.
Tags