Φαίη Σκορδά: Το on air υπονοούμενο για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της

Φαίη Σκορδά: Το on air υπονοούμενο για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της

Πολλά ακούγονται

και γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες για τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας». Θα αλλάξει ώρα η εκπομπή της ή θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να ξεκινά στις 9.40

Λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής της (31/5), και την ώρα που οι συνεργάτες της είχαν έναν έντονο διάλογο για τα πολιτικά κόμματα και τα προγράμματά τους, η Φαίη Σκορδά τους ρώτησε αν προετοιμάζονται για τους… Αταίριαστους!

 

Ο διάλογος όλο νόημα στο Πρωινό μας:

Αφροδίτη Γραμμέλη: Όχι ότι και η ΝΔ δεν έχει κάνει λάθη, γιατί μιλήσαμε τώρα για δύο κόμματα, μην χρεωθώ τώρα εγώ την κυβέρνηση.

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν χρεώνεσαι δύο κόμματα, αγάπη μου. 
Φαίη Σκορδά: Προετοιμάζεστε για τους Αταίριαστους; Επειδή πολλά ακούω τώρα τελευταία… Προετοιμάζεστε για τους Αταίριαστους; Τι γίνεται;

Άγγελος Βουράκης: Εμείς είμαστε οι Αταίριαστοι εδώ οι δύο…

Αφροδίτη Γραμμέλη: Εγώ δηλώνω Σκορδά φανατική! Δεν δηλώνω Αταίριαστη.

Φαίη Σκορδά: Ευτυχώς και άλλοι…

Η Φαίη Σκορδά δήλωσε πρόσφατα σε δηλώσεις της στο Mega Καλημέρα: «Γενικά θέλουν να με αλλάξουν, δεν ξέρω γιατί. Υπάρχει μία τέτοια φημολογία, κι εγώ τα διαβάζω και πολλές φορές έχω απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο προς συζήτηση μέχρι στιγμής. Σε μένα δεν έχει γίνει ποτέ μία τέτοια κουβέντα, τύπου “έλα να συζητήσουμε για την αλλαγή της ώρας”».

tlife

Tags