Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε μικροσκοπικό μπικίνι και έριξε όλο το Instagram!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε μικροσκοπικό μπικίνι και έριξε όλο το Instagram!

Είναι φανταστική.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ασχολείται με τον χώρο της δημοσιογραφίας εδώ και πολλά χρόνια και έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό, μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor το 2017. Μετά την λήξη του παιχνιδιού, απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα και συνέχισε πολύ δυναμικά την καριέρα της, σε πλατό διάσημων εκπομπών της τηλεόρασης. Μαζί με όλα αυτά, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι και ίσως από τα πιο δημοφιλή στην ελληνική showbiz.

Ο Κωνσταντίνος είναι γυμναστής και βοηθάει και την Ευρυδίκη, στο κομμάτι του fitness. Έτσι εξηγείται το πως γίνεται να έχει ένα από τα πιο ζηλευτά κορμιά της showbiz και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram να μετρά περισσότερους από 500.000 followers.

Ανεβάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram αποτελεί μία από αυτές τις περιπτώσεις. Φόρεσε ένα φανταστικό μπικίνι, φωτογραφήθηκε κι άφησε τις συγκλονιστικές αναλογίες του αθλητικού της κορμιού να αναδειχθούν.

Tags