Εβελίνα Νικολίζα: Αποκαλύπτει πως πήρε πάλι 35 κιλά!

Εβελίνα Νικολίζα: Αποκαλύπτει πως πήρε πάλι 35 κιλά!

Εντελώς ακομπλεξάριστη, αποκαλύπτει δημόσια πως πήρε 35 κιλά!

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικολίζα, μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της μέσα από το κανάλι της στο Youtube!

Αυτή τη φορά, επέστρεψε με μια άκρως εξομολογητική διάθεση και  «ανέβασε» το νέο της βίντεο, με τίτλο «Πώς ξαναπήρα 35 κιλά».

«Είμαστε εδώ σε ένα video με τίτλο “Πως ξαναπήρα 35 κιλά” και η αλήθεια, για να το ξεκαθαρίσω εξ’αρχής, είναι ότι δεν πήρα 35 κιλά. Πήρα 45. Απλώς επειδή υπάρχει ένα video με τίτλο “Πως έχασα 35 κιλά” και υπήρχε πάντα ένα inside joke με τη διατροφολόγο μου ότι όταν τα ξαναπάρω, θα κάνω ένα video για το πώς ξαναπήρα 35 κιλά!

Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν έχω κάτι το οποίο με κάνει να παχαίνω, παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας και αυτά τους ωθούν στο να πάρουν κιλά και δεν είναι σωστό να λέμε σε κάποιον ότι πάχυνε. Είναι μια νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή ότι όταν είμαι πολύ κουρασμένη ή έχω κάνει κάτι δύσκολο ή έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα που ήταν θεόστραβη, μου αξίζει να φάω.(…) Σκεφτείτε πόσο λάθος είναι αυτό. Έχω πάρει πάρα πολλά κιλά “επιβράβευσης” Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα».

 

Tags