Ελένη Τσαλιγοπούλου: Δείτε για πρώτη φορά τον 41χρονο γιο της - Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Δείτε για πρώτη φορά τον 41χρονο γιο της - Η τρυφερή ανάρτηση

Μπορεί η Ελένη Τσαλιγοπούλου

 να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση με αφορμή την ονομαστική εορτή του γιου της, Αργύρη. Η ίδια είχε αναφερθεί στην εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού της το 1981, σε μικρή σχετικά ηλικία
 
Ελένη Τσαλιγοπούλου: Θα εντυπωσιαστείτε! Δείτε πρώτη φορά το σαλόνι του σπιτιού της

Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της, έφυγε από τη Νάουσα, μετά το διαζύγιό της με τον μικρό γιο στην αγκαλιά της και κατέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να ασχοληθεί με το τραγούδι. "Ήμουνα η πρώτη που πήρα διαζύγιο στη Νάουσα μετά από είκοσι χρόνια. Εγώ το πήρα το 1983 ενώ η προηγούμενη είχε πάρει διαζύγιο το 1963", ανέφερε χαρακτηριστικά.


Όσον αφορά το πώς ήταν ως μαμά είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Το Πρωινό" : "Σαν παιδί μιας επαρχιακής πόλης νομίζω ότι είχα ανασφάλειες. Έπρεπε να ξεπεράσω τα 40 για να αισθανθώ πιο ισορροπημένη. Μέχρι τα 40 ήμουν μόνο για το τραγούδι. Σαν μαμά ήμουν πολύ ενοχική. Δεν κατάφερα να δώσω αυτό που ήθελα στο παιδί μου. Δε μπόρεσα να δώσω ποιοτικό χρόνο".

Η ανάρτηση για την γιορτή του γιου της:
Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία η ίδια και ο Αργύρης ποζάρουν χαμογελαστοί και τη συνόδευσε με τρυφερά λόγια. "Γιορτάζει ο μονάκριβός μου!!! Ο Αργύρης μου!", έγραψε.

gossiptv

Tags