Ελένη Μεναγάκη: Ποιό θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα;

Ελένη Μεναγάκη: Ποιό θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα;

Πολλά είναι εκείνα, που έχουν ειπωθεί για το τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη, από εδώ και πέρα. 

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη, αναμένεται να αποκτήσει δικό της κανάλι, στο Youtube. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time», παράλληλα με τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο, σχεδιάζει πολύ προσεκτικά το επόμενό της επαγγελματικό βήμα.

 Έχει δεχτεί προτάσεις από στενούς της συνεργάτες, αλλά και διαφημιστικές εταιρείες, για να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube.

Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο διαδίκτυο, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά 1,2 εκατομμύριο ακόλουθους.

Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της επιθυμούν τη δημιουργία ενός δυνατού team για το διαδικτυακό κανάλι (από κομμωτές, μέχρι στιλίστες και γιατρούς έως κοσμετολόγους και κατασκευαστές κοσμημάτων) ώστε να υπάρχει συνεχής ροή βίντεο στο Youtube, χωρίς απαραιτήτως την καθημερινή της παρουσία.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, αν και η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση ονόματος για το κανάλι στο YouTube, όποτε και αν αυτό ξεκινήσει τη λειτουργία του.

 

Tags