Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Υπάρχουν σημάδια βελτίωσης»

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Υπάρχουν σημάδια βελτίωσης»

Ευχάριστα νέα

για τον Δημήτρη Κόκοτα που παραμένει στην ΜΕΘ. Θετικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για τον αγαπημένο τραγουδιστή, που από τις 28 Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη.
Με αφορμή τις πρώτες δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία για τον Δημήτρη Κόκοτα, η οποία ήταν μπροστά τη στιγμή που ο τραγουδιστής υπέστη το έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή μιας και είχαν πρόβα για το J2US,, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε μια θετική είδηση.

«Υπάρχουν φήμες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, γιατί η οικογένεια έχει ζητήσει οι πληροφορίες να δίνονται με το σταγονόμετρο. Αλλά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Να σας θυμίσουμε ότι η Τραϊάνα Ανανία μίλησε μιας και ο τραγουδιστής μετά από ένα μήνα πηγαίνει καλύτερα: «Κλείστηκα στον εαυτό μου, μαζεύτηκα, τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια πάρα πολύ σοκαριστική εμπειρία για εμένα. Δεν είχα ξαναβιώσει κάτι αντίστοιχο. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό για να το ξεπεράσω και ακόμη το ξεπερνάω. Ήταν πολύ σοκαριστικό.»


Και πρόσθεσε η Τραϊάνα Ανανία: «Πάει καλύτερα (o Δημήτρης Κόκοτας) και αυτό περιμέναμε. Για αυτό και εγώ περίμενα και ήθελα να μην πιέζουμε πράγματα και να έχουμε όλοι μας υπομονή. Και εγώ πιέστηκα από τους δημοσιογράφους να μιλάω. Αν κάποιος δεν είναι καλά, δεν έχει κανένα λόγο να μιλάει στους δημοσιογράφους, έχει φίλους να μιλάει. Αυτό το γεγονός με άλλαξε και μένα, δούλεψα πάρα πολύ μέσα μου»

gossiptv

Tags