Αλ Πατσίνο: Πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 – Έγκυος η 29χρονη σύντροφός του

Αλ Πατσίνο: Πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 – Έγκυος η 29χρονη σύντροφός του

Ο Αλ Πατσίνο φαίνεται πως…

ζήλεψε τον συνάδερφό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος έγινε πατέρας στα 79 του και όλα δείχνουν πως θα αποκτήσει σε λίγες εβδομάδες το τέταρτο παιδί του. 

Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, η 29χρονη σύντροφος του 82χρονου Αμερικανού ηθοποιού, Noor Alfallah, είναι έγκυος και μάλιστα στον όγδοο μήνα της!
Ο Αλ Πατσίνο είναι πατέρας άλλων τριών παιδιών, της 33χρονη Τζούλι, την οποία απέκτησε με την Ζαν Ταράντ, και των 22χρονων διδύμων, Ολίβια και Άντονι, που απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ΄Αντζελο.

 

Πηγές στο Page Six είχαν αποκαλύψει ότι οι δύο τους έβγαιναν ραντεβού από την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ο Πατσίνο και η Νουρ ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη επιλέγει κυρίως πλούσιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αλ και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα μολονότι ο Πατσίνο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» δήλωσε πηγή στο Page Six.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, η 28χρονη Noor Alfallah επιλέγει πάντα μεγαλύτερους από εκείνη άντρες για σχέση. Η ίδια διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Μικ Τζάγκερ όταν εκείνη ήταν 22 και εκείνος 74 ετών…

tlife

Tags