Χαμός στο My Style Rocks: Το 80% έχει στυλίστα!

Χαμός στο My Style Rocks: Το 80% έχει στυλίστα!

Η στυλίστρια Ναντίν Ανζαουϊ αποκάλυψε ότι πολλές παίκτριες του My Style Rocks της χρωστάνε χρήματα.

Μιλώντας σε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" και την Φαίη Σκορδά, η στυλίστρια έκανε πολλές και διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με το γνωστό ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ "My Style Rocks", καθώς και για το γεγονός ότι οι περισσότερες κοπέλες έχουν στυλίστα και ότι το λεγόμενο fair play δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. 

«Στο My style rocks το 80% έχει στυλίστα. Έχω κάνει styling σε παίκτριες του πρώτου, του δεύτερου και του τρίτου κύκλου. Τα κορίτσια έρχονται στη Ναντίν, γιατί η Ναντίν ξέρει το παιχνίδι. Ήρθαν πέρσι τέσσερα κορίτσια, Η Ζάνα σήκωσε πάρα πολλά ρούχα για το vintage theme που είχαν. Δεν τα γύρισε ποτέ, δεν τα πλήρωσε ποτέ. Εξαφανίστηκε, χαθήκαν τα λεφτά μου και τα ρούχα μου».

Χαρακτηριστικά, ανέφερε το παράδειγμα της Σοφιάνας Σπίνουλα: "Η επιτροπή ξέρει νομίζω ότι τα κορίτσια έχουν στυλίστα. Η Σοφιάνα ήταν μια υπογραφή Ναντίν. Δεν της ζήτησα ούτε ένα ευρώ. Ερχόταν εδώ και της έκανα όλα τα looks. Και της είπα όταν κερδίσεις την εβδομάδα, θα πάρω ένα ποσό. Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ για τα ρούχα, γιατί όλα τα ρούχα ήταν από δω. Η Σοφιάνα κοροϊδεύει όλον τον κόσμο. Το αρνείται τόσο πολύ. Πολλοί το κατάλαβαν ότι είμαι από πίσω και μου έστελναν μηνύματα. Η Soulaglamorous έβγαλε όλες τις εμφανίσεις της Σοφιάνας. Όταν έγινε αυτό, η Σοφιάνα εξαφανίστηκε από εμένα. Της έστειλα να της ζητήσω τα λεφτά μου. Μου είπε η μάνα της της πήρε όλα τα λεφτά. Μου είπε έφυγα από το παιχνίδι πάρα πολύ καιρό και δεν υπάρχουν λεφτά.»!

Η Σοφιάνα Σπίνουλα σε απάντηση της στην εκπομπή είπε πως δεν είχαν επαγγελματική σχέση και η Ζάνα αποκάλυψε πως έχει πάρει μόνο δυο ρούχα.

 

Tags