Σοφία Καρβέλα: Η συγκλονιστική της αποκάλυψη!

Σοφία Καρβέλα: Η συγκλονιστική της αποκάλυψη!

Είχε μια σημαντική ανακοίνωση να κάνει για την προσωπική της ζωή.

Τα μηνύματα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα στο Instagram, είναι πάντα ξεχωριστά και πάντα εμπνέουν. Μετά από ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα παρέα με τους γιους της και την μητέρα της, η 37χρονη πλέον Σοφία, ήθελε να μιλήσει στους followers της και να θίξει ένα ιδιαίτερο και προσωπικό θέμα. 

Η Σοφία, εξήγησε πως ολοκλήρωσε δώδεκα ολόκληρα χρόνια νηφαλιότητας, έχοντας κόψει το αλκοόλ και συνεχίζει ακάθεκτη τονίζοντας:

 «Σήμερα συμπληρώνονται 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.

Tags