Πρεμιέρα για το "Game of chefs"

Πρεμιέρα για το "Game of chefs"

Aπόψε στις 9 το βράδυ στον ANT1, το νέο μαγειρικό show κάνει πρεμιέρα!

Απόψε το βράδυ, στον ΑΝΤ1, είναι διάχυτος ο αέρας πρεμιέρας. Ένα ανατρεπτικό show μαγειρικής ξςκινά και είναι έτοιμο να μας οδηγήσει σε γαστρονομικές περιπέτειες ανωτάτου επιπέδου. Τις καρέκλες των κριτών κατέχουν οι πολυβραβευμένοι Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με το δικό της μοναδικό χιούμορ συμπληρώνει το κομμάτι της παρουσίασης του  «Game Of Chefs» και έτσι ολοκληρώνεται η αυνταγή της επιτυχίας 

Το παιχνίδι ξεκινά με τις «Blind Taste Test» Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση.  Αυτό σημαίνει ότι οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιόν διαγωνιζόμενο ανήκει το κάθε πιάτο και αυτή είναι και η μεγάλη έκπληξη του φετινού ριάλιτι μαγειρικής του ANT1. 

 

 

Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του.Το Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής. Μετά από κάθε δοκιμασία του Bootcamp, οι κριτές θα επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

Το τρίτο στάδιο του «Game Of Chefs» είναι τα «Kitchen Battles», όπου ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ μπορούν να καθοδηγούν, αλλά όχι να μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους στα battles. Τα πιάτα θα κρίνονται, πλέον κάθε φορά, από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια.

Μέσα από αυτήν την συναρπαστική διαδικασία, φαίνεται πως όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αρκεί να έχουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το πάθος. Αυτά είναι και τα κλειδιά της επιτυχίας για την ανάδειξη του επόμενου κορυφαίου σεφ και την κατάκτηση του επάθλου των 50.000 ευρώ! 

 

Tags