Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Είχαμε φτάσει στον χωρισμό!

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Είχαμε φτάσει στον χωρισμό!

Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης!

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night show", και μίλησαν για την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, αλλά δεν δίστασαν να αναφερθούν και στην περίοδο που είχαν φτάσει κοντά στο χωρισμό.

«Φτάσαμε κοντά στο χωρισμό. Υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή πριν αρκετά χρόνια που είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να πούμε ότι καλύτερο είναι να χωρίσουμε. Είχε γεννηθεί η Ισμήνη. Αυτό που επικράτησε είναι η λογική και όχι ο παρορμητισμός απέναντι στις βλακείες που είναι ασήμαντες».

Όταν η κουβέντα πήγε στην απιστία, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Δε τη συγχωρώ την απιστία. Δε θα μπορούσα να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος. Δε θα ήθελα να ζήσω με αυτό, δε θα μπορούσα να το δεχτώ».

 

 Και ο Γιάννης Αϊβάζης πρόσθεσε: «Όχι. Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να του το δώσεις εσύ. Οπότε είτε δεν μπορεί να το βρει εκείνος από εσένα είτε εσύ από εκείνον. Θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχει συμβεί αυτό κι όχι να μιλήσεις υποθετικά. Κατά καιρούς έπεφταν πολλά στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί. Δεν βγαίνουμε πολύ έξω και πώς μπορεί κάποιος να ξέρει πως είσαι μέσα στην οικογένειά σου; Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά ζιζάνια»
Tags