Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει...!

Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει...!

Βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούριου στον ALPHA. 

Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούριου σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, στον ALPHA "Super Κατερίνα". Η Ιωάννα Τούνη, ήταν εκείνη, που έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και μάλιστα προέβησε σε πολλές αποκαλύψεις σχετικά με την γνωριμία της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που ανήκει και εκείνος στο ανανεωμένο team της εκπομπής. 

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι τους τελευταίους μήνες ένα απο τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν καθόλου. Από νωρίς το πρωί, η Ιωάννα Τούνη,  είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής και μάλιστα ζήτησε και τη γνώμη τους για το τι να φορέσει γι΄αυτή της την εμφάνιση.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε στην Ιωάννα Τούνη πως γνωρίζει πολλά χρόνια τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όμως πρώτη φορά τον βλέπει τόσο ευτυχισμένο. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε χαρακτηριστικά «Πέρσυ η εκπομπή σου τελείωσε κάπως, μην περιμένεις να ξεκινήσει έτσι. Τελείωσε με μια πρόταση γάμου»! 

Λίγο αργότερα, η Ιωάννα Τούνη, αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν και πλέον είναι ευτυχισμένοι μαζί! 

 

Tags