Ελένη Μενεγάκη: Το νέο της μήνυμα, γεμάτο υποννοούμενο!

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο της μήνυμα, γεμάτο υποννοούμενο!

Το μήνυμα - υποννοούμενο στην δημοσίευσή της στο Instagram, που θα συζητηθεί! 

Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το μήνυμά της μετά τις εκπομπές της που εξαφανίστηκαν από το επίσημο site του Alpha. Όπως αναφέρεται στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", η Φαίη Σκορδά αναφέρει χαρακτηριστικά ότι μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο υπήρχαν κανονικά οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού, αλλά πλέον έχουν εξαφανιστεί από το αρχείο. 

«Η σελίδα που ψάχνεται δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί».

Αυτή η κίνηση, φουντώνει τις φήμες, γύρω από το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha το περασμένο καλοκαίρι. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και στη φωταγώγησή του, για την εκστρατεία ενημέρωσης, κατά του καρκίνου του μαστού και ήταν όλα τα κανάλια εκεί, εκτός από τον ALPHA! 

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω». Η νέα όμως φωτογραφία, που δημοσίευσε στο Instagram, μπορεί να είναι πραγματικά καταπληκτική, αλλά η λεζάντα μάλλον κρύβει πολλά! Σίγουρα πάντως θα συζητηθεί...    

 

Tags