Φωτοβολταϊκά Συστημάτα MP-Energy

Φωτοβολταϊκά Συστημάτα MP-Energy

Η MP-Energy δραστηριοποιείται από το 2005 αποκλειστικά και μόνο με την εμπορία και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

(εμπορία και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων - διασυνδεδεμένων, αυτόνομων φωτοβολταϊκών και φωτοβολταικών αυτοπαραγωγής -net metering) σε κτίρια και οικόπεδα.

Ιδρύθηκε το 2005 από έμπειρους Ηλεκτρολόγους Μηχανολόγους Μηχανικούς και διδάκτορες του ΕΜΠ, μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με εξειδίκευση στην μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων κάθε είδους (αυτόνομων και διασυνδεδεμένων) προεξάρχοντος του κ. Μιχάλη Πέτσιου, διπλ ηλεκτρολόγου μηχανικού ΕΜΠ, διδάκτορος ΕΜΠ. Έκτοτε, η εταιρεία μας εξειδικεύτηκε αποκλειστικά ως κατασκευαστής ολοκληρωμένων έργων (EPC contractor) φωτοβολταϊκών συστημάτων αυτόνομων και διασυνδεδεμένων και είναι καταχωρημένη στο μητρώο κατασκευαστών φωτοβολταϊκών συστημάτων του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ).

Η MP-Energy μέχρι σήμερα (2018) έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες αυτόνομα φωτοβολταϊκά έργα και φωτοβολταϊκά συμψηφισμού (net metering) με εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες. Όλα τα έργα έχουν μελετηθεί, σχεδιαστεί και επιβλεφθεί από τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της MP-Energy τον κ. Μιχάλη Πέτσιο. Το παραπάνω αποτελεί και την βασική καινοτομία της MP-Energy όπου ο ιδιοκτήτης μίας κατασκευαστικής εταιρείας βρίσκεται σε ΟΛΑ τα έργα από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο, αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη των έργων της εταιρείας.

Αντιμετωπίζοντας κάθε έργο με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό οι λύσεις που προτείνουμε είναι αποτέλεσμα εμπεριστατωμένων μελετών, που εκπονούνται με στόχο τη βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση και τη μεγιστοποίηση του περιβαλλοντικού οφέλους.

Η αγάπη μας για τα φωτοβολταικα και αιολικά συστήματα, η οποία αποδεικνύεται από την ενασχόλησή μας με τον τομέα από τις πρώτες ημέρες ύπαρξής του στη χώρα μας αδιαλείπτως, εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία της επιλογής σας. Ξεκινώντας ως κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πάρκων η MP-Energy διαβλέποντας άμεσα την πορεία της ελληνικής αγοράς εξειδικεύθηκε στα οικιακά φωτοβολταικά συστήματα, τα αυτόνομα φωτοβολταικα συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τα συστήματα αυτοπαραγωγής ρεύματος (net-metering).

Κεντρικός μας άξονας είναι η σχεδίαση και εγκατάσταση ποιοτικών και αξιόπιστων φωτοβολταϊκών συστημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έχοντας συναίσθηση της θέσης μας σε μία ευαίσθητη αγορά, όπως είναι αυτή των ΑΠΕ, προτείνουμε αξιόπιστες λύσεις μακρόπνοης λειτουργίας γνωρίζοντας ότι τυχόν αστοχίες επηρεάζουν πέρα από τη δική μας φήμη ΚΑΙ την οπτική της κοινωνίας απέναντι στο χώρο.

Στόχος μας η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και η καθιέρωσή μας ως η ποιοτικότερη εταιρεία στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα.

Η ενδελεχής μελέτη και σχεδίαση συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών που επιλέγονται. Το εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας εγγυάται τη βέλτιστη οικονομοτεχνικά λύση, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό μας προσφέρει τη βέλτιστη εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού σας συστήματος.

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2103217895 για αυτόνομα φωτοβολταϊκά με μπαταρίες -> 2103217895
για φωτοβολταικα συμψηφισμού με ΔΕΗ (net metering)
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΤΤΙΚΗ -> 2103217893
Fax: 210 778 5933
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.mp-energy.gr
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-17:00

Tags