Το Τυχερό Τηλέφωνο του LOVE 97,5 σε ταξιδεύει στην Αμφίκλεια Παρνασσού και τον Ξενώνα Κυριακή

Το Τυχερό Τηλέφωνο του LOVE 97,5 σε ταξιδεύει στην Αμφίκλεια Παρνασσού και τον Ξενώνα Κυριακή

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου , συντονίσου 7 με 10 το πρωί, με τον Δημήτρη και την Ιωάννα,  πάρε μέρος στο «Τυχερό Τηλέφωνο» και ταξίδεψε στην Αμφίκλεια Παρνασσού και τον Ξενώνα Κυριακή.

Μείνε συντονισμένος και διεκδίκησε ένα 3ήμερο σε junior σουίτα με τζάκι, για ένα ζευγάρι, με πρωινό στον Ξενώνα Κυριακή και ένα πλήρες γεύμα για 2 άτομα και δύο cocktail στο Grand Chalet στην Αγόριανη.

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

 

ΞΕΝΩΝΑΣ & JUNIOR SUITES ΚΥΡΙΑΚΗ

Ξενώνας Κυριακή

Στα οκτώ διαφορετικά δωμάτια του Ξενώνα, με ή χωρίς τζάκι, επικρατούν χρώματα, αντικείμενα και έπιπλα χαρούμενα και ανάλαφρα. Δεν λείπουν βέβαια και όλες οι σύγχρονες ανέσεις όπως κλιματισμός, τηλεόραση και ασύρματο internet. Τα δωμάτια προσφέρουν θέα στην κοιλάδα της Αμφίκλειας, τα γύρω βουνά, τον κήπο ή την πισίνα του Ξενώνα.

Το κτίριο των Junior Suites διαθέτει δύο διαμερίσματα στο ισόγειο και τρία στον όροφο, καθιστικό για όλους τους επισκέπτες και βεράντα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει διπλό κρεβάτι, άνετο καθιστικό με καναπέδες που μετατρέπονται σε κρεβάτια, αλλά και μικρή κουζίνα. Το πρωινό σας μπορείτε να το απολαμβάνετε στο ξεχωριστό κτίριο των Junior Suites.

xenonaskiriaki.gr

Tags