Το Τυχερό Τηλέφωνο του LOVE 97,5 σε ταξιδεύει στη Καρδίτσα και στο MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA

Το Τυχερό Τηλέφωνο του LOVE 97,5  σε ταξιδεύει στη Καρδίτσα και στο MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, συντονίσου 7 με 10 το πρωί, με τον Δημήτρη και την Ιωάννα,  πάρε μέρος στο «Τυχερό Τηλέφωνο» και ταξίδεψε στο Μουζάκι Καρδίτσας και το Mouzaki Palace Resort & Spa.

Μείνε συντονισμένος και διεκδίκησε ένα 4ήμερο σε executive δωμάτιο, για ένα ζευγάρι, με πρωινό και από 1 θεραπεία προσώπου και σώματος για τον καθένα, αξίας 500€..

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

 

MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA

Το MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA, το στολίδι της Δυτικής Θεσσαλίας, είναι χτισμένο σε λόφο, στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου. Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει.

Απέχει μόλις 20 λεπτά από την πόλη της Καρδίτσας και 15 των Τρικάλων, κάνοντάς το κέντρο στους πιο δημοφιλείς προορισμούς όπως την ωραιότερη λίμνη της Ελλάδας τη Λίμνη Πλαστήρα (20 λεπτά), το πανέμορφο Περτούλι (20 λεπτά) και τα μαγευτικά Μετέωρα (35 λεπτά).

Σας δίνεται η ευκαιρία παράλληλα με τη ζεστή φιλοξενία και τις παραδόσεις του τόπου να αποδράσετε με πλήθος εναλλακτικών δραστηριοτήτων και με ΒΑΣΙΚΟ πλεονέκτημα μπάνιο μέσα στον χειμώνα  στην καταπληκτική θερμαινόμενη πισίνα του ξενοδοχείου.

http://www.mouzakipalace.com/

 

 

Ο νικητής της κλήρωσης είναι η Σοφία Ιορδανίδου

Tags