ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ GRAND SERAI CONGRESS & SPA

ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ  ΚΑΙ ΤΟ GRAND SERAI CONGRESS & SPA

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, συντονίσου 7 με 10 το πρωί, με τον Δημήτρη και την Ιωάννα,  πάρε μέρος στο «Τυχερό Τηλέφωνο» και ταξίδεψε στα Ιωάννινα και το GRAND SERAI CONGRESS & SPA.

Μείνε συντονισμένος και διεκδίκησε ένα 4ήμερο με πλούσιο πρωινό.

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουλίου

 

Το Deluxe  GRAND SERAI CONGRESS & SPA, μέλος της αλυσίδας A Hotels, βρίσκεται στην καρδιά των Ιωαννίνων και είναι χτισμένο σε έκταση 13 στρεμμάτων προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα νέο νόημα στην έννοια "φιλοξενία".

Μόλις 3 ½ ‘ώρες από την Αθήνα θα βρεθείτε σε ένα  ξενοδοχείο με μοναδικό συνδυασμό της παραδοσιακής διακόσμησης με στοιχεία από την ανατολή, όπου  η διάχυτη πολυτέλεια και η υψηλές υπηρεσίες δίνουν την εντύπωση ενός γνήσιου παλατιού.

Τα 216 πολυτελώς διακοσμημένα δωμάτια, τα παραδοσιακά χαγιάτια και οι σουίτες με υψηλού επιπέδου ανέσεις μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Στην υπέροχη πισίνα που αποτελεί την πιο δροσερή πρόταση των Ιωαννίνων μπορείτε να  απολαύσετε απίθανες στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας σε συνδυασμό με πληθώρα snacks, tapas και cocktails !

Στο  GRAND SERAI SPA, απολαύστε έναν ολοκληρωμένο κόσμο φροντίδας και χαλάρωσης. Αφεθείτε στα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού, απολαμβάνοντας θεραπείες με εξαιρετικής ποιότητας καλλυντικά.

www.grandserai.com   τηλ:2651090550  Λεωφόρος Δωδώνης 32, Ιωάννινα

 

Ο νικητής της κλήρωσης στις 3 Ιουλίου είναι η Κυριακή Σπυρίδωνος

Tags