Ταξίδεψε στο Πήλιο με το Τυχερό Τηλέφωνο του LOVE 97,5

Ταξίδεψε στο Πήλιο με το Τυχερό Τηλέφωνο του LOVE 97,5

Το Τυχερό Τηλέφωνο του Love 97,5 σε ταξιδεύει στο Πήλιο, στον ξενώνα 4 Εποχές στη Βυζίτσα.

Στείλε τώρα το μήνυμα σου γράφοντας ΠΡ (κενό) ΟΝΟΜΑ και τη λέξη ΤΑΞΙΔΙ, αποστολή στο 19600 και διεκδίκησε ένα 3ήμερο με 2 Διανυκτερεύσεις για μια 2 άτομα, με πρωινό στον ξενώνα 4 ΕΠΟΧΕΣ στη Βυζίτσα Πηλίου

(Χρέωση μηνύματος 1,24€ με τον ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%-20% βάσει λογαριασμού)

Συντονίσου καθημερινά 7 με 10 το πρωί με το Δημήτρη και την Ιωάννα και μόλις σε καλέσουν απάντησε με τον σωστό τρόπο… Πες «Love 97,5 καλημέρα» και μπες στην μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022.

 

4 ΕΠΟΧΕΣ

Σε απόσταση μόλις 30 χιλιομέτρων από τον Βόλο, θα βρεις τον πολυτελή νεόκτιστο ξενώνα 4 Εποχές στην Βυζίτσα που ακολουθεί την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Ένας ιδιαίτερος ατμοσφαιρικός ξενώνας με πολυτελή δωμάτια σε καλεί να ανακαλύψεις την αγνή φύση, τα γραφικά χωριά, τα πέτρινα γεφύρια και τους κρυμμένους θησαυρούς της περιοχής.

Απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, ο ξενώνας 4 Εποχές στην Βυζίτσα, αποτελεί την κορυφαία επιλογή διαμονής στη Βυζίτσα καθώς είναι ο ιδανικός ξενώνας για ρομαντικές αποδράσεις αναψυχής για ζευγάρια, Σαββατοκύριακα με δράση για οικογένειες αλλά και παρέες φίλων που αναζητούν μια ενδιαφέρουσα ταξιδιωτική εμπειρία όλες τις εποχές του χρόνου.

 

www.4epoxesstivizitsa.com

Instagram: @4epoxesstivizitsa

FB: 4 Εποχές στη Βυζίτσα

 

Η Νικήτρια είναι η Αναστασία Σκαράκη

Tags