ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE από τον LOVE 97,5

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE από τον LOVE 97,5

Το  ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ του LOVE 97,5 σε ταξιδεύει, αυτό το Πάσχα, στο ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE στην Ολυμπία.

Στείλε τώρα το μήνυμα σου γράφοντας ΠΡ (κενό) ΟΝΟΜΑ και τη λέξη ΤΑΞΙΔΙ, αποστολή στο 19600 και διεκδίκησε ένα 4ήμερο με 3 Διανυκτερεύσεις (Μ. Παρασκευή 22/4 με Δευτέρα του Πάσχα 25/4) για μια 4μελή οικογένεια στο ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE στην Ολυμπία. (Χρέωση μηνύματος 1,24€ με τον ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%-20% βάσει λογαριασμού)

Συντονίσου καθημερινά 7 με 10 το πρωί με το Δημήτρη και την Ιωάννα και μόλις σε καλέσουν απάντησε με τον σωστό τρόπο… Πες Love 97,5 καλημέρα και μπες στην μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022.

Διεκδίκησε ένα 4ήμερο για 4μελή οικογένεια στο ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE στην Ολυμπία που περιλαμβάνει με Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό Γλέντι με πρόγραμμα διασκέδασης από τους αγαπημένους τραγουδιστές Γιώργο Γερολυμάτο και Μαρίνα Βλαχάκη. Disco time το βράδυ για διασκέδαση με ελληνική & ξένη μουσική, Υπαίθριες δραστηριότητες για ενήλικες & παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE

To Aldemar Olympian Village είναι ο απόλυτος οικογενειακός προορισμός! Ένα φιλόξενο χωριό κοντά στην Ολυμπία, καταπράσινο, παραθαλάσσιο, με όλες τις παροχές για τη σύγχρονη οικογένεια που συνδυάζει την πολυτέλεια ενός 5* resort με την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και την αγάπη για τις οικογενειακές στιγμές. Παράλληλα, στο κέντρο Spa & Thalasso οι επισκέπτες μπορούν να αναζωογονηθούν, να χαλαρώσουν και να φροντίσουν τον εαυτό τους επιλέγοντας τις θεραπείες και τα προγράμματα της προτίμησής τους. Τέλος, στο Olympian Village θα ζήσετε τα μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια που υπόσχεται η  έμπειρη ομάδα των Chef και που πραγματικά ξεχωρίζουν.

 

ΝΙΚΗΤΗΣ: ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΪΤΑΝΗ

Tags