ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ LONG BEACH RESORT

ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ  ΤΟ LONG BEACH RESORT

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, συντονίσου 7 με 10 το πρωί, με τον Δημήτρη και την Ιωάννα,  πάρε μέρος στο «Τυχερό Τηλέφωνο» και ταξίδεψε στο Αίγιο και το LONG BEACH RESORT.

Μείνε συντονισμένος και διεκδίκησε ένα 3ήμερο, για 2 άτομα με πρωινό, προσφορά του ekdromi.gr.

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιουλίου

 

Το Long Beach Hotel στο Αίγιο είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Tο ξενοδοχείο Long Beach αποτελεί  τον απόλυτο προορισμό για οικογένειες, και όχι μόνο, που αναζητούν άνεση αλλά και φινέτσα σε ένα χαλαρωτικό και αισθησιακό περιβάλλον.

Μοντέρνα αρχιτεκτονική με λιτές γραμμές χαρακτηρίζουν τη διακόσμηση σε όλα τα δωμάτια και τις εγκαταστάσεις. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η φιλοξενία είναι αυτό που κάνει το ξενοδοχείο ξεχωριστό. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την άνεση του διακριτικού σέρβις, καθώς και τους καταπράσινους κήπους και την καταπληκτική θέα στη θάλασσα του Κορινθιακού Κόλπου.

Φέτος το καλοκαίρι, επιλέγουμε το ekdromi.gr για τις διακοπές μας και ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα με προσφορές ξενοδοχείων με έως -62%! Κάντε κλικ στο ekdromi.gr και απολαύστε τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων.

Tags