ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ PHARAE PALACE HOTEL

ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΤΟ PHARAE PALACE HOTEL

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 και φέτος θα σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, συντονίσου 7 με 10 το πρωί, με τον Δημήτρη και την Ιωάννα, πάρε μέρος στο «Τυχερό Τηλέφωνο» και ταξίδεψε στην Καλαμάτα και το PHARAE PALACE HOTEL για ένα 3ήμερο για 2 άτομα, με πρωινό.


                        Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

                                                                   
                                                         PHARAE PALACE HOTEL

To Pharae Palace Hotel αποτελεί την ιδανική επιλογή διαμονής στην μαγευτική πόλη της Καλαμάτας, ανεξάρτητα από την εποχή, αφού λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας παροχές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με κύριο μέλημα την απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών του.

Διαθέτει 71 ευρύχωρα και καλαίσθητα δωμάτια, τα οποία έχουν προσφάτως ανακαινισθεί, 4 πολυτελείς σουίτες και 4 άνετα οικογενειακά διαμερίσματα. Η λιτή αλλά κομψή αισθητική των δωματίων του Pharae Palace Hotel, οι σύγχρονες παροχές και υπηρεσίες του, καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό, σας εξασφαλίζουν μία ατμόσφαιρα άνεσης και χαλάρωσης στην καρδιά της Μεσσηνιακής γης!

Οι επισκέπτες του Pharae Palace Hotel έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μίας μεγάλης γκάμας γαστρονομικών εδεσμάτων, φτιαγμένα κατεξοχήν από τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο και χειροποίητο πρωινό στο εστιατόριο του Pharae Palace Hotel, συνεχίστε με ελαφρύ γεύμα και a la carte δείπνο στο ολοκαίνουριο Loft Lounge Restaurant και τελειώστε την ημέρα σας χαλαρώνοντας με ένα δροσερό κοκτέιλ στο Loft lounge μπαρ του Pharae Palace.

 

https://www.pharae.gr/

Instagram: pharaepalacehotel

 Νικήτρια του διαγωνισμού η ΒΙΒΙΑΝ ΜΙΛΗΣΗ

Tags