ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ

ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Από τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συντονίσου 7 με 10 το πρωί, με τον Δημήτρη και την Ιωάννα, πάρε μέρος στο «Τυχερό Τηλέφωνο» και ταξίδεψε Βιεννη.

Μείνε συντονισμένος και διεκδίκησε ένα 3ήμερο, για 2 άτομα με πρωινό σε 4* ξενοδοχείο στο κέντρο της Βιέννης, αεροπορικά εισιτήρια (με φόρους αεροδρομίου), μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, προσφορά του μεγαλύτερου Ταξιδιωτικού Οργανισμού, Manessis Travel.

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Παρασκευή 07 Ιουνίου

 

Αυτοκρατορικό μεγαλείο, η πρωτεύουσα της Αυστρίας, η Βιέννη!

Αυτοκρατορικό μεγαλείο, η πρωτεύουσα της Αυστρίας, η Βιέννη! Μπαρόκ αρχιτεκτονική, συλλογές εκπληκτικών έργων τέχνης, βόλτες με άμαξες, ρομαντικά δείπνα στο φως των κεριών, Μότσαρτ και Γιόχαν Στράους, δυναστεία των Αψβούργων, αυτοκράτειρα Σίσι, είναι μόνο μερικά από όσα μας έρχονται στον νου. Κατά τη βόλτα σας στη Βιέννη θα θαυμάσετε το Δημαρχείο, τα χειμερινά ανάκτορα Χόφμπουργκ, αλλά και την Όπερα, που επαναλειτούργησε το 1955, μετά την καταστροφή της κατά τη διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Λίγο πιο κάτω, βρίσκεται ο μπαρόκ ναός Κάρλσκιρχε. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Κέρντνερστρασσε με τα κομψά καταστήματα και τα περίφημα καφέ, που σας οδηγεί στον επιβλητικό γοτθικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου στην πολυσύχναστη ομώνυμη πλατεία. Αξίζει μία βόλτα στο πάρκο Πράτερ ή να πιείτε τον καφέ σας στο φημισμένο ζαχαροπλαστείο Ζάχερ και να δειπνήσετε στον περιστρεφόμενο πύργο Ντονάουτουρμ, απολαμβάνοντας τη νυχτερινή θέα της πόλης.

Σας ταξιδεύουμε με τον Μεγαλύτερο Ταξιδιωτικό Οργανισμό της Ελλάδας Manessis Travel


Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.manessistravel.gr 
ή ένα από τα καταστήματα σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα και Πειραιά

Τηλεφωνείτε επίσης στο 2103290100

 

Νικήτρια του διαγωνισμού η Ευπραξία Χιώτη.

Tags