ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΚΑΙ ΤΟ THERMAE SYLLA SPA & WELLNESS

ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΚΑΙ ΤΟ THERMAE SYLLA SPA & WELLNESS

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τη Δευτέρα 1η Απριλίου, συντονίσου 7 με 10 το πρωί, με τον Δημήτρη και την Ιωάννα,  πάρε μέρος στο «Τυχερό Τηλέφωνο» και ταξίδεψε στην Αιδηψό.

Μείνε συντονισμένος και διεκδίκησε ένα 3ήμερο, για 2 άτομα με πρωινό στο  βραβευμένο THERMAE SYLLA SPA & WELLNESS HOTEL

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Παρασκευή 5 Απριλίου

 

Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel

 

Βραβευμένο ως ένα από τα 10 καλύτερα thermal spa του πλανήτη, το Thermae Syllla Spa Wellness Hotel είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες, γνωστές ήδη από την αρχαιότητα, των ιαματικών νερών της Αιδηψού, μόλις 2 ώρες από την Αθήνα.

 

Προνομιακά τοποθετημένο πάνω από μια αρχαία ιαματική πηγή, στο πιο όμορφο σημείο της λουτρόπολης της Αιδηψού στην Εύβοια, μακριά από το θόρυβο, το Thermae Syllla Spa Wellness Hotel είναι ένα thermal spa διεθνούς εμβέλειας, με εγκαταστάσεις πεντάστερου ξενοδοχείου.

 

Πέρα από τις all time classic αναζωογονητικές περιποιήσεις για άνδρες και γυναίκες, όπως υδροθεραπεία με ιαματικό νερό, ιαματικές λασποθεραπείες, περιποιήσεις προσώπου και σώματος, διαφορετικά είδη μασάζ και πολλές άλλες, προσφέρει μια εξίσου διεθνούς εμβέλειας γαστρονομική εμπειρία, με τα δυο εστιατόριά του να σερβίρουν εκλεκτά μεσογειακά πιάτα με χρήση φρέσκων υλικών.

 

Το Thermae Syllla Spa Wellness Hotel είναι πάνω απ’ όλα μια εμπειρία καλής ζωής που, μόλις τη δοκιμάσετε, θα τη θυμάστε για πάντα και θα θέλετε να τη ζήσετε ξανά και ξανά.

 

https://www.thermaesylla.gr/

Tags