ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ GRAND SERAI CONGRESS & SPA

ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ  ΤΟ GRAND SERAI CONGRESS & SPA

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 και φέτος θα σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

Το «Τυχερό τηλέφωνο» του Love 97,5 και φέτος θα σε ταξιδεύει στους πιο ωραίους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, συντονίσου 7 με 10 το πρωί, με τον Δημήτρη και την Ιωάννα, πάρε μέρος στο «Τυχερό Τηλέφωνο» και ταξίδεψε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και το GRAND SERAI CONGRESS & SPA για ένα 4ήμερο για 2 άτομα, με πρωινό.

 

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

 

GRAND SERAI CONGRESS & SPA

To Deluxe Grand Serai Congress & Spa, βρίσκεται στην καρδιά των Ιωαννίνων και είναι χτισμένο σε δασική έκταση 13 στρεμμάτων προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα νέο νόημα στην έννοια "φιλοξενία".

Στα Ιωάννινα, μια πόλη μοναδική όπου το χθες και το σήμερα συναντιούνται αρμονικά, και που η φύση της χάρισε πανέμορφα τοπία, σας υποδέχεται το Grand Serai Congress & Spa! Εμπνευσμένο από την ένδοξη ιστορία της πόλης και με στοιχεία μιας εποχής αφιερωμένης στην ομορφιά, το Grand Serai Congress & Spa είναι ένα σύγχρονο θέρετρο που γεφυρώνει αρμονικά την μεγαλοπρέπεια του παρελθόντος με τις ταξιδιωτικές ανέσεις του σήμερα. Μόλις περάσετε την είσοδο του Grand Serai, ένα ταξίδι σε μια εποχή γεμάτη γοητεία ξεκινά και σας περιμένει να την απολαύσετε.

Τα 216 πολυτελώς διακοσμημένα δωμάτια, τα παραδοσιακά χαγιάτια και οι σουίτες με υψηλού επιπέδου ανέσεις μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Στην υπέροχη πισίνα που αποτελεί την πιο δροσερή πρόταση των Ιωαννίνων μπορείτε να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας σε συνδυασμό με πληθώρα snacks, tapas και cocktails !

Σε μόλις 3 ½ ώρες από την Αθήνα θα βρεθείτε σε ένα ξενοδοχείο με μοναδικό συνδυασμό της παραδοσιακής διακόσμησης, με στοιχεία από την ανατολή, που θα αποτελέσει το ορμητήριο για υπέροχους προορισμούς σε απόσταση αναπνοής, όπως Πάργα, Παξοί, Σύβοτα, Κολυμπηθρες Ζαγοροχωρίων,, Τζουμέρκα, Κέρκυρα, Πρέβεζα συμβάλλοντας σε ξέγνοιαστες διακοπές με δυνατότητα πολλών επιλογών.

www.grandserai.com

τηλ:2651090550

Λεωφόρος Δωδώνης 32, Ιωάννινα


Νικήτρια του διαγωνισμού η Ελένη Δούκα

Tags