Νίκος Κουρκούλης – Μια φορά

Ο αγαπημένος Νίκος Κουρκούλης επιστρέφει δυναμικά! Ο καλλιτέχνης με τις μεγάλες επιτυχίες, και τα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και ταυτιστεί σε ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, επιστρέφει δυναμικά με το νέο του τραγούδι "Μια Φορά".

Διαβάστε Περισσότερα

19ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο HELEXPO PALACE

Οι γιορτές πλησιάζουν και το Φιλανθρωπικό Σωματείο`` ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ `` οργανώνουν και σας προσκαλούν στο 19ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο HELEXPO PALACE - Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι ,το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Διαβάστε Περισσότερα

2o Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων των «Φίλων της Μέριμνας»

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» - Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα - σας περιμένουν στo 2o Καλοκαιρινό Bazaar Ρούχων, σ΄ ένα απολαυστικό τριήμερο, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66, Κεραμεικός):

Διαβάστε Περισσότερα

Eκδήλωση ευαισθητοποίησης της κοινότητας για παιδιά με αυτισμό / συνδιοργάνωση του συλλόγου ΑΛΜΑ με σύλλογο μοτοσ/στών Harley Davidson

Ο μήνας Απρίλιος είναι αφιερωμένος στον Αυτισμό!! Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού στις 2 Απριλίου

Διαβάστε Περισσότερα